Cat Music aduce arsenalul de vedete de la Cupa Agentiilor la Karaoke

Cat Music aduce arsenalul de vedete de la Cupa Agentiilor la Karaoke

Cupa Agentiilor la Karaoke by Cat Music va fi o noua competitie dedicata creativilor cu instrumente la purtator, cu voci nebanuite care rasuna doar sub dus, dar chiar si ale celor care adora lumina reflectoarelor, cover-urile si covoarele rosii. Vrem sa aflam cine sunt cantaretii si entertainerii industriei publicitare, dar si nota lor preferata. Ii vom supune la probe care strabat game si portative variate, fiind urmariti indeaproape de un juriu specializat.

Odata ce dam startul la inscrieri, toti doritorii sunt asteptati sa intre in melodioasa competitie, care va avea loc intre 23 – 24 septembrie si pentru care pregatim intreg arsenalul de vedeta. Fiecare echipa va avea intre 2 si 10 participanti si cate 3 urcari pe scena. Agentiile se vor putea inscrie incepand cu luna iulie, prin completarea formularului de inscriere, trimiterea lui la adresa [email protected] si prin plata unei taxe de participare de 200 EUR/echipa. 

Cat Music este naming partner al evenimentului, aducand mai multe vedete din portofoliu care vor canta duete cu publicitarii participanti si o trupa care ii va acompania pe creativii cu talente muzicale. Artistii care vor participa vor fi anuntati pe masura confirmarii lor.  Publicitarii vor avea astfel de ales intre un duet cu un artist Cat Music si o melodie interpretata cu ajutorul trupei invitate de Cat Music. Cele mai bune reprezentatii vor fi premiate. 

De asemenea, Cat Music va pune la dispozitia concurentilor o serie de melodii din catalogul propriu, pe care acestia le vor putea interpreta, si va sustine o competitie creativa de design de artwork pentru single.

Mai multe detalii despre competitie, inscrieri si regulament vor fi publicate pe site in curand. 

Despre Cat Music

Cat Music este principalul jucator din industria muzicala romaneasca.

De-a lungul timpului, din portofoliul Cat Music au facut parte trupe-fenomen care au scris istorie: O-Zone, Andre, 3 Sud Est, BUG Mafia, La Familia, N&D, Class, Ro-Mania, Valahia si multe altele.

Cu o cota de piata de peste 30% si un catalog impresionant ce depaseste 6000 de piese, Cat Music reprezinta unii dintre cei mai influenti si de succes artisti ai momentului -  Delia, Elena, Smiley, CRBL,  What's Up, Andreea Banica, Giulia, Voltaj, Mandinga, Shift si altii. Artistii de top din portofoliu si cei peste 1 milion de abonati la canalul de YouTube sunt atuurile care confirma pozitia de lider a Cat Music.

Mai multe informatii pe http://catmusic.ro/ si https://www.facebook.com/CatMusicRomania.

Despre Cupa Agentiilor la Karaoke by Cat Music

Cupa Agentiilor la Karaoke by  Cat Music este un eveniment IQads, parte dintr-un concept mai amplu de competitii creative dedicate industriei publicitare din Romania, Cupa Agentiilor. Seria de evenimente este marca Blue Idea si include Cupa Agentiilor la Fotbal, aflata la a VI-a editie, Cupa Agentiilor la Gatit, aflata la a II-a editie, si inca o competitie in premiera: Cupa Agentiilor la Gaming.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related