Articole care fac referire la Blue Idea

Blue Idea

Totul a inceput in 2002 cu un concurs de recunoscut reclame (acum pe nume AdPlay). Am inceput apoi sa dezbatem creatiile si soarta publicitatii pe forumul IQads. Curand, am simtit nevoia sa scoatem mai bine in evidenta opiniile pertinente despre publicitate, asa ca am inceput sa scriem articole pe IQads si sa realizam interviuri. Dar toate astea nu erau suficiente. Asa ca ne-am gandit sa ne intalnim o data pe luna la AdBreak, sa dezbatem problemele publicitatii si face to face, la o bere, in atmosfera relaxata a unui club. Dupa ce am inceput sa organizam BestAds, festivalul online in cadrul caruia comunitatea IQads voteaza cele mai bune reclame din anul precedent, ne-am gandit sa incurajam creatia de publicitate cu adevarat surprinzatoare si am inventat ADfel, un eveniment de o saptamana in cadrul caruia brandurile se promoveaza prin executii si de happening-uri neconventionale, multe dintre ele fiind create si implementate de noi.

Pentru a incuraja publicitarii sa mai lase pizza si berea la o parte si sa mai faca si miscare, ne-am gandit sa organizam Cupa Agentiilor la Fotbal. N-am ignorat nici petrecerea timpului liber sau activitatile artistice desfasurate de publicitari in paralel cu munca in agentie. Pentru sustinerea tuturor artistilor, indiferent ca lucreaza in publicitate sau nu, am pus la cale festivalul de film digital Kinofest. Multe branduri curajoase s-au implicat in proiectele noastre de-a lungul timpului.
Pentru tinerii care vor sa lucreze in publicitate, am creat primul program de talent scouting pentru industria de marketing si comunicare: IQads Kadett.

Pentru antrenamentul tinerilor aspiranti, dar si pentru cei care vor doar sa-si incerce ocazional capacitatea creativa, am lansat in 2010 platforma de concursuri de UGC TheCreator. Pentru cei care considera ca s-au antrenat destul, dar si pentru cei care vor sa schimbe locul de munca, recomandam vizite periodice ale rubricii AdJob, care contine anunturi de joburi in toate sectoarele industriei de marketing si comunicare.

A venit apoi timpul sa grupam continutul relevant pentru marketeri pe SMARK. Am inceput sa organizam pentru ei conferinte si traininguri sub umbrela SMARK KnowHow si sa generam rapoarte de cercetare cantitativa - SMARK Research si calitativa - SMARK Focus, in parteneriat cu diverse companii de research. 

Si continuam.

mai mult »

AdSubmission
Trimite-ne noile creatii Blue Idea