Expeditia Premiilor Germane pe Dunare vrea sa arate ca "Beck's ist Bier"

Expeditia Premiilor Germane pe Dunare vrea sa arate ca "Beck's ist Bier"

Cu scopul de a consolida ADN-ul german al brandului, Beck's a pornit Expeditia Premiilor Germane pe Dunare, o calatorie de o saptamana, din portul Regensburg pana la Giurgiu, in care a transportat pe Dunare premiile promotiei nationale pe care o desfasoara pana pe 30 septembrie. Lowe&Partners semneaza conceptul creativ, iar componentele de media, online si mecanismul promotiei au fost gestionate de Initiative, MobileWorks si V8, precizeaza un comunicat emis de Golin.

Calatoria a putut fi urmarita in timp real pe site-ul campaniei, unde echipajul Beck’s a povestit intamplari de pe parcursul celor 1.500 de kilometri parcursi. Evolutia traseului a fost evidentiata si pe pagina de Facebook Beck’s Romania si prin transmisiuni la radio si la TV.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Initiative Romania

Initiative este una dintre cele mai mari retele independente de media din lume, asigurand servicii specializate de strategie, planificare si cumparare de media. Initiative este membra a Interpublic Group of... vezi detalii »

Golin Romania

Golin este singura agentie de PR din Romania care a castigat, pentru patru ani la rand, titlul de Agentia #1 in topul Biz PR Awards, iar in 2018 premiul pentru Creativitate in PR si doua premii pentru... vezi detalii »

MullenLowe

De 29 de ani in Romania, MullenLowe este o agentie de creatie, marketing si brand strategy, care isi propune sa isi pastreze mentalitatea de creativitate antreprenoriala si spiritul dinamic. Agentia se pozitioneaza... vezi detalii »

Branduri

SectiuneBranded


Related