Fugiti in lume la propriu cu Runscapes

Fugiti in lume la propriu cu Runscapes

Odata ce te-ai apucat de alergat, e cam greu sa scapi de microbul asta. Tot ce faci incepe sa aiba legatura cu alergatul, si spun asta din proprie experienta. Visezi doar adidasi de alergat, pe care dupa ce ii cumperi ii cari cu tine peste tot, nu mai exista vreme rea, ci doar imbracaminte nepotrivita, diminetile de sambata devin inaccesibile oricarui eveniment care nu implica cel putin o tura de parc si orice timp mort creeaza regrete: "As fi putut sa alerg acum".

Se pare ca asta s-a intamplat si pentru Diana Coman (Account Director, Heist Industries) care isi imparte timpul intre jobul de zi cu zi, scoala doctorala si cel mai nou proiect al ei - Runscapes.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Heist Industries

Fondata in 2012, Heist Industries este singura agentie specializata in community marketing, un nou model de comunicare, bazat pe continut, povesti reale, personalitati si relevanta, folosind cele mai noi canale si... vezi detalii »

Companii

Campanii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related