Heist Industries semnează campania Real Glam – Contrast pentru Tezyo

Heist Industries semnează campania Real Glam – Contrast pentru Tezyo

Heist Industries semnează campania Real Glam – Contrast pentru brandul Tezyo, din rețeaua Otter Distribution. Colaborarea a debutat în luna octombrie, anul trecut, cu preluarea conturilor de ATL, Digital și experiential.

Prima campanie realizată de către Heist Industries pentru Tezyo este cea de Spring/Summer 2019, în care strategia de brand – Real Glam – continuă cu o nouă execuție – Contrast. Ideea dramatizeaza viața în mediul urban și provocările ei, pentru că de cele mai multe ori ținutele sunt contrastante mediului. High heels versus mijloace de transport în comun sau sneakers versus interioare elegante.

Rezultatul este o campanie multi-channel cu spot și vizualuri de campanie create sub umbrela de comunicare a brandului. Ideea “Contrast” are reverberații în toate canalele de comunicare ale brandului - Digital, events, presa și outdoor (ATL) și PR.

 

"Trăim într-o lume și mai ales o țară plină de contraste, care sunt mari generatoare de buzz. Alăturarea de situații „unmatching” ne-a dat o tensiune super reală, ofertantă și care poate fi declinată extrem de fashion în toate mediile de comunicare", spune Radu Pilat (Managing Partner Heist Industries).

 

"Direcția creativă aleasă pentru actuala campanie de imagine continuă într-un mod firesc strategia și poziționarea brandului TEZYO. TEZYO este despre a fi tu, despre a avea un stil asumat, în strânsă legătură cu starea care te definește. Real Glam - Contrast este despre frumusețea diversității și a spontaneității, despre curaj și creativitate. 2019 este anul contrastelor, a mixului de stiluri, sport, urban, fashion adaptat realităților de zi cu zi, la care se adaugă Glamul și strălucirea din cele mai neașteptate momente", spune Mihaela Dumitrescu (Director Marketing Tezyo).

 

Tezyo este un concept de magazin multibrand dezvoltat de Otter Distribution, țintind un public pasionat de mixul de fashion, urban și casual și preocupat de propriul stil, prin produse și branduri de încălțăminte cu personalitate și atitudine. TEZYO oferă o varietate mare de articole de încălțăminte și accesorii ale unori branduri renumite precum: Epica, Le Colonel, Otter, Image, Geox, Clarks, Aldo, Camper, Ara, Converse, The Flexx, Bugatti, Le Coq Sportif, Pepe Jeans, Cromia, Gabor, New Balance, Nike, Hugo Boss, Calvin Klein, Adidas, Nike. Produsele oferite de magazinele Tezyo se adresează atât femeilor și bărbaților, cât și copiilor.

Fondată în 2012, Heist Industries este singura agenție specializată în community marketing, un nou model de comunicare, bazat pe conținut, povești reale, personalități și relevanță, folosind cele mai noi canale și tehnologii. Heist Industries construiește povești de brand care amestecă toate ingredientele de mai sus, explorate, exploatate și amplificate în moduri inovatoare. Heist Industries este aici pentru a cuceri orice comunitate și a transforma-o în voce de brand. Va fi atât de natural încât va arăta ca un „heist”. Un heist al minții. Pentru scopul înalt al noii religii de comunicare: povestirea și conținutul viral cu impact.

 

Echipele participante:

Echipa Heist Industries: Radu Pilat – Creative Director, Oana Romanescu – Account Director, Mihaela Anton – Senior Account Executive, Ana Rinderu – Senior Copywriter, Anca Ifrim – Senior Art Director, Alin Enulescu – Content Creator, Claudiu Trușcă – Head of Social Media, Andreea Jianu – Social Media Manager, Elena-Valentina Filip – PR Manager.

Echipa Tezyo: Mihaela Dumitrescu – Marketing Director, Silvia Rudișteanu – Marketing Specialist, Claudia Năstase – Online Marketing Specialist, Cristi Movilă – E-Commerce Director, Loredana Popa – Managing Partner Retail 365, Alexandra Chivu – Account Manager Retail 365.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Heist Industries

Fondata in 2012, Heist Industries este singura agentie specializata in community marketing, un nou model de comunicare, bazat pe continut, povesti reale, personalitati si relevanta, folosind cele mai noi canale si... vezi detalii »

Festivaluri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related