Andrei Munteanu si Victor Oprisan (Lowe&Partners): Ni se intampla destul de des sa se mire colegii ca inca mai avem ce sa vorbim dupa 6 ani

Andrei Munteanu si Victor Oprisan (Lowe&Partners): Ni se intampla destul de des sa se mire colegii ca inca mai avem ce sa vorbim dupa 6 ani

Daca nu ati aflat pana acum, ne-am propus ca pana de Dragobete sa inlocuim ciocolata si trandafirii rosii cu povesti mai degraba nesiropoase de la arti&copy. Andrei "Beni" Munteanu (Senior Copywriter) si Victor "Vikingu" Oprisan (Senior Art Director) sunt hermanos para siempre, si abia apoi colegi la job. Deci aici avem mai degraba o iubire frateasca.

Baietii trancanesc despre tot felul de lucruri de 6 ani incoace si inca nu s-au plictisit unul de altul. Iar atunci cand au mult de lucru si nivelul de oboseala atinge cote maxime, se consoleaza auditiv cu cantece de jale si rad din orice. Despre relatia lor ca-n filme, ne spun ei mai jos: 

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


MullenLowe

De 29 de ani in Romania, MullenLowe este o agentie de creatie, marketing si brand strategy, care isi propune sa isi pastreze mentalitatea de creativitate antreprenoriala si spiritul dinamic. Agentia se pozitioneaza... vezi detalii »

Companii

Festivaluri

Subiecte

Sectiune

Dictionar


Comentarii

Nenew Yup
acum 9 ani
Lovely. Advertilove la prima vedere!


Branded


Related