[Publicitatea pe blog] Ana-Maria Diceanu (GMP PR): Cautam un echilibru intre trafic si continut

[Publicitatea pe blog] Ana-Maria Diceanu (GMP PR): Cautam un echilibru intre trafic si continut

Nu lucram cu bloggerii pentru ca este trendy, explica de la inceput Ana-Maria Diceanu (Senior Partner & Head of Crisis Department, GMP PR). Asa ca selectia si evaluarea lor se face in functie de multi indicatori seriosi, descrisi in textul de mai jos.

Cel mai adesea, cautam un echilibru intre trafic si continut. In functie de specificul fiecarei campanii colaboram cu influencerii care raspund cel mai bine nevoii de comunicare a clientului nostru. Asadar, un prim criteriu ar fi relevanta bloggerilor in contextul campaniei.

Traficul e important, dar calitatea continutului si modul in care bloggerul abordeaza anumite teme sunt definitorii in decizia finala de colaborare.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


GMP & U

După 18 de ani pe piață, agenția devine GMP & U, an IDEA Company, care crede în puterea ideilor și în soluții fluide la problemele complexe de business, de astăzi. Numele GMP & U vorbește despre... vezi detalii »

Companii

Branduri

Campanii

Pozitii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related