ThinkDigital este reprezentantul exclusiv de vânzări tip display advertising al TripAdvisor în Romania, Grecia, Bulgaria și Ungaria

ThinkDigital este reprezentantul exclusiv de vânzări tip display advertising al TripAdvisor în Romania, Grecia, Bulgaria și Ungaria

ThinkDigital, parte a grupului TDG, devine reprezentantul exclusiv al TripAdvisor privind soluțiile avansate de publicitate tip display în Romania, Grecia, Bulgaria si Ungaria.

TripAdvisor este cel mai mare furnizor de informații de călătorie din lume, ajutând turiștii să-și plănuiască și să rezerve vacanțele. Platforma oferă sfaturile a milioane de turiști plus o varietate largă de destinații, punând la dispoziția utilizatorilor link-uri utile pentru rezervări la cele mai bune prețuri.

Site-urile reunite sub brandul TripAdvisor formează cea mai mare comunitate de travel din lume, ajungând la 340 de milioane de vizitatori unici pe luna.

 

Conform Comscore (Iunie 2015), unul din doi turiști la nivel global au vizitat TripAdvisor la un moment în căutarea informațiilor de călătorie.

Odysseas Ntotsikas/ CEO si Fondator TDG a spus despre acest parteneriat: "TripAdvisor are un impact de neegalat asupra zonei de travel și petrecerii timpului liber, plus un mod unic de a ajunge la consumatorii locali și străini, ceea ce reprezintă o componentă vitală pentru orice campanie (nu doar din zona de travel) ce are ca target această audiență mare și orientată spre zona de mobile".

TripAdvisor oferă oportunități variate de promovare atât pe desktop cât și pe mobil, diverse formate video plus o targetare specifică atât pentru localnici cât și pentru turiștii străini (zona de lux, familie, business sau călătorii pe distanțe scurte).

„Noul parteneriat completează oferta actuală a ThinkDigital România, care cuprinde o largă varietate de site-uri si branduri cunoscute pe piața locală, precum si alte branduri internaționale cunoscute. Suntem convinși că partenerii noștri locali, clienți si agenții media vor aprecia noua ofertă pe care o construim pentru a conecta eficient brandurile cu consumatorii potriviți din România”, a completat Cristina Cucuiu, director general al ThinkDigital România.

 

Detalii despre activitatea TripAdvisor găsiți si aici, unde a fost publicată prezentarea companiei susținută în cadrul ICEEfest 2016. 

ThinkDigital este cea mai mare rețea de Digital Media din Europa Centrala si de Est.
Înființată in 2006, ThinkDigital este regia de vânzări parte a TDG (www.thinkdigitalgroup.net) si are o prezenta locala in 6 piețe din Europa Centrala si de Est, servind clienți la nivel global. 
Pe lângă o rețea puternică de site-uri locale, ThinkDigital este de asemenea partenerul autorizat al unor playeri internaționali precum Dailymotion, Facebook, MSN, Shazam, Skype si nu numai.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


ThinkDigital

ThinkDigital este un digital media powerhouse cu sediul central la Bucuresti si reprezentanti in mai multe tari din regiune, care opereaza 3 linii principale de business: 1. Sales House/Adnetwork: Monetizeaza in... vezi detalii »

Pozitii

Sectiune



Branded


Related