Andreea Cimpoesu este invitatul din cel de-al saselea episod Pink Crayon, serialul produs de 2Performant

Andreea Cimpoesu este invitatul din cel de-al saselea episod Pink Crayon, serialul produs de 2Performant

Astazi a fost lansat cel de-al saselea episod din serialul Pink Crayon, emisiunea produsa de 2Performant si sustinuta de F64 si Zoot.

In acest episod a fost invitata Andreea Cimpoesu, COO 2Performant/2Parale.

Andreea povesteste despre cum functioneaza o companie de tehnologie, care este mintea si inima acesteia si despre ce provocari intampina, alaturi de echipa, in relatia cu peste 500 de clienti si mii de afiliati.

Pink Crayon este o emisiune online despre marketing, media si tehnologie, in care se discuta cu cei care schimba regulile jocului in aceste trei domenii.

Serialul are 10 episoade ce vor fi difuzate pana la mijlocul lunii iunie, cu invitatii: Daniel Truica (fondator Vola.ro), Matei Pavel (co-fondator T-me studios), Vladimir Oane (Product Director Hootsuite), Andreea Cimpoesu (COO 2Performant/2Parale), Alen Todorov (Marketing Manager Elefant.ro), Ana Mihailescu (Marketing Manager Marketonline 2009-2015), Andreea Esca – Alistmagazine.ro, Alex Volocaru (Digital Performance Manager Orange), Radu Dumitru (blogger independent nwradu.ro), Raluca Mateiu (CEO InternetCorp), Serban Cristian (DeClub.ro).

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


SectiuneBranded


Related