Odysseas Ntotsikas: Cand gigantii globali incep jocurile, playerii locali ar face bine sa se fereasca

Odysseas Ntotsikas: Cand gigantii globali incep jocurile, playerii locali ar face bine sa se fereasca

Dupa fuziunea anuntata oficial de Publicis si Omnicom in urma cu doua luni, numarul de playeri-gigant s-a micsorat, concentrand si mai mult din audienta globala in mainile celor putini. Si, pentru ca puterea de negociere a jucatorilor globali e in crestere, ramane intrebarea care e rolul pe care il joaca publisherii cu audiente mult mai mici in discutia cu brandurile internationale. Daca mai joaca un rol relevant pentru companiile care isi negociaza bugetele de media la nivel international, daca bugetele sunt negociate si pe plan local si care e pozitia regiilor de publicitate in contextul actual, am discutat cu Odysseas Ntotsikas (Fondator si Managing Partner, ThinkDigital Group). ThinkDigital Group, care opereaza in Europa Centrala si de Sud, cuprinde ThinkDigital (adnetwork si agentie digitala), ForestView (performance marketing), ShoppingNetwork (e-commerce) si TailWind (tehnologie) si lucreaza cu parteneri precum Facebook, Appnexus, MSN, Skype, Channel Advisor si Mediamind precum si, in Romania, cu mai multe site-uri locale printre care Realitatea.net, Radiozu, Romaniatv.net, Kanal D, sau Wowbiz.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


ThinkDigital

ThinkDigital este un digital media powerhouse cu sediul central la Bucuresti si reprezentanti in mai multe tari din regiune, care opereaza 3 linii principale de business: 1. Sales House/Adnetwork: Monetizeaza in... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related