Facebook, Google, The New York Times, The LadBible, News Deeply, Lego, TripAdvisor si multi altii au confirmat participarea la a 6-a editie a iCEE.fest

Facebook, Google, The New York Times, The LadBible, News Deeply, Lego, TripAdvisor si multi altii au confirmat participarea la a 6-a editie a iCEE.fest

Organizatorii iCEEfest - Interactive Central and Eastern Europe Festival – au anuntat azi primii speakeri pentru 2017 precum si lansarea platformei de continut ICEE.news.

Facebook, Google, TripAdvisor, The New York Times, Lego, The LadBible, News Deeply, Capco, Future Candy, Mindscapes, Crestcomms, Logz.io, Salesfolk, Smartbeemo, The Media Monks, Zulu 5, BBH, Lola Mullen Lowe sunt cateva din companiile care au confirmat deja participarea la iCEE.fest 2017.

Festivalul implineste anul acesta 6 ani de cand reuneste la Bucuresti profesionisti si jucatori de amploare ai industriei digitale si tehnologice globale.

iCEE.fest 2017 va cuprinde 3 noi linii de continut: Smart Homes (despre impactul Internetului si tehnologiei in dezvoltarea de solutii inovatoare pentru locuinte), Smart Cars (despre masinile inteligente) si Fin Tech (despre noua dimensiune digitala a segmentului financiar).

iCEE.health, eveniment dedicat eHealth, creat anul trecut, vine in noua editie a festivalului cu un workshop de doua zile sustinut de MEDTECH, iar cea dedicata Startup-urilor va cuprinde un segment nou dedicat povestilor de succes si noi pachete de sustinere a antreprenorilor.

Celelalte linii de continut (Innovation, Marcom, Content, Disruption, VR&AR, eCommerce si AdTech) vor fi prezente pe o structura concentrata in agenda “de zi”, seara fiind rezervata sesiunilor ”intensive” de stand-up comedy, muzica si distractie.

O data cu noutatile anuntate pentru editia din 2017, organizatorii au lansat si o noua platforma de continut dedicat industriei digitale din regiune, sub brandul iCEE.news, iar platforma de e-learning iCEE.academy ofera, incepand de azi, toata arhiva cu prezentarile din anii trecuti in mod gratuit.

Pe site-ul festivalului ICEEfest.com e disponibila oferta de pre-sale, insemnand posibilitatea de achizitionare a minim doua bilete la 50% discount fata de pretul actual, de 150 de euro, oferta disponibila doar pana luni, 10 aprilie.

ICEEfest va avea loc in perioada 15-16 iunie la si este organizat de ThinkDigital, in parteneriat cu Orange si cu suportul IAB Europe. Printre partenerii oficiali confirmati se mai numara Carrefour (Gourmet & Hightech Partner), Volkswagen (Official Car) si BCR (Innovation Stage Partner).

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


ThinkDigital

ThinkDigital este un digital media powerhouse cu sediul central la Bucuresti si reprezentanti in mai multe tari din regiune, care opereaza 3 linii principale de business: 1. Sales House/Adnetwork: Monetizeaza in... vezi detalii »

MullenLowe

De 29 de ani in Romania, MullenLowe este o agentie de creatie, marketing si brand strategy, care isi propune sa isi pastreze mentalitatea de creativitate antreprenoriala si spiritul dinamic. Agentia se pozitioneaza... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related