Din 6 august, 2Parale.ro devine 2Performant.com

Din 6 august, 2Parale.ro devine 2Performant.com

2Parale a decis sa schimbe jocul, dupa 7 ani de crestere pe piata romaneasca. Din 6 august 2016, 2Parale devine 2Performant.

 

Ce inseamna acest lucru?

Toata activitatea 2Parale.ro se va desfasura ca si pana acum, dar sub brandul si pe platforma 2Performant.com – retea europeana de performance marketing. Userii 2Parale – advertiseri si afiliati vor avea acces la piata internationala, printr-o platforma tehnica mult mai puternica, printr-o interfata intuitiva, prietenoasa si responsive, cu mai multe functionalitati.

Principiile de functionare ale platformei raman aceleasi, insa oportunitatile se schimba. In 2Performant se pot inregistra comisioane in mai mult de 20 de monede, cu plata in euro sau lei. Platforma a fost lansata in iunie 2015 si a trecut teste de stres la volume de cateva ori mai mari decat cele din 2Parale. De curand, hostingul a fost mutat pe Amazon Web Services, ceea ce asigura performanta imbunatatita a platformei.

Migrarea pe noua platforma nu impiedica activitatea clientilor existenti, link-urile si uneltele curente din platforma 2Parale functionand, in continuare, la fel. Acelasi lucru se intampla si cu cookie-urile plasate, ce vor continua sa genereze comisioane.

Userii 2Parale nu trebuie decat ca, in 6 august, sa se logheze in noua platforma 2Performant cu acelasi username si parola din 2Parale, totul fiind migrat automat.

Cu 1,7 milioane de tranzactii generate pentru mai mult de 500 de clienti, in valoare peste 260 milioane de lei(fara tva) si 17 milioane de lei comisioane platite catre zeci de mii de afiliati, 2Parale trece la un alt nivel, oferind posibilitatea clientilor de a depasi granitele tarii cu performantele lor.

Detalii despre intreg procesul gasiti pe homepage-ul 2Parale, inclusiv raspunsuri la cele mai frecvente intrebari.
Pentru orice alte informatii, puteti contacta suport[at]2Parale.ro

 

Spotul a fost produs de Dorin Boerescu, in regia lui Alain Gavrilutiu.

Echipa a fost compusa din Misu Ionescu - DOP, Andrei Sibisan – Sunet/Montaj, Andrei Oana – Focus puller, Alexandru Matios – Gaffe, cu participarea Fabian Alexandru - Football tricks, Marius Constantin Virgil - Freestyle skateboard, Andrei Coltea – Kendo, Anca Ciobanu – MMA, Alina Florescu – Balet.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Pozitii

Sectiune



Branded


Related