Dorin Boerescu (CEO 2Performant) a lansat un curs de marketing afiliat pentru începători

Dorin Boerescu (CEO 2Performant) a lansat un curs de marketing afiliat pentru începători

Dorin Boerescu, CEO al celei mai importante platforme de afiliere din România - 2Performant, a lansat cursul ”Cum să câștigi bani ca afiliat 2Performant” pe udemy.com. Este un curs de 3 ore dedicat oricărui marketer sau creator de conținut interesat să își monetizeze talentul digital prin marketing afiliat.

Dorin spune că a primit întrebarea ”ce este marketingul afiliat?” de mii de ori în decursul celor 10 ani de când face afiliere. Iar răspunsul pe care îl dă s-a cristalizat în timp, până când s-a simțit pregătit să îl pună într-un curs. Prin acest curs, își dorește să ajute orice persoană pasionată de lumea online să își testeze instinctele de marketing.

Marketingul afiliat este potrivit pentru:

  • Bloggeri
  • Vloggeri
  • Creatori de conținut pe orice mediu digital
  • Programatori web, indiferent de nivel
  • Freelanceri în web design și marketing online
  • Specialiști Google Ads și Facebook Ads
  • Orice om cu instincte bune de marketing și vânzări
  • Specialiști SEO
  • Community managers

 

Cursul este împărțit în 3 mari capitole:

  1. Introducere in marketingul afiliat – principii de funcționare, oportunități și reguli.
  2. O prezentare generală a platformei 2Perfomant, în care Dorin explică în amănunt cele mai importante funcționalități.
  3. Cum poți câștiga bani prin intermediul 2Performant, dacă ai cunoștințe minime de marketing online (sau ești dispus să înveți).

Pentru cine nu știe, 2Performant este prima platformă de marketing afiliat din România, care, prin intermediul tehnologiei dezvoltate, permite magazinelor online să lucreze cu oricât de mulți afiliați. Afiliații sunt specialiști în marketing care promovează magazinele în mediul online, multiplicându-le astfel forța de vânzări. Tehnologia din spatele platformei de afiliere le permite magazinelor să plătească afiliații la cost per vânzare, adică doar în momentul în care aceștia le generează vânzări.

"Misiunea noastră este să oferim tuturor oamenilor pasionați o șansă să își poată verifica și educa instinctul de marketing, câștigând în același timp bani direct proporțional cu vânzările pe care le generează." - spune Dorin despre compania pe care o conduce.

 

Cursul este plin de cifre, exemple și studii de caz, plus recomandări direct de la afiliați de top din România.

La finalul cursului, Dorin le promite absolvenților că vor avea o înțelegere asupra marketingului afiliat și vor ști cum să se folosească de uneltele disponibile în platforma 2Performant pentru a identifica oportunități și a câștiga bani. De asemenea, vor avea acces la un grup exclusiv de Facebook unde pot discuta cu Dorin și membrii echipei 2Performant, precum și cu ceilalți absolvenți.

Până marți, 12 noiembrie 2019 la ora 10.00, cursul este disponibil la prețul special de lansare de 9,99 EUR. Accesați acest link sau folosiți codul BLACKFRIDAY dacă doriți să îl achiziționați.

Toți absolvenții vor primi un certificat de absolvire și dacă nu sunt mulțumiți de curs pot cere banii înapoi tip de 30 de zile. În 10 ani de existență, 2Performant a intermediat 4,2 milioane de vânzări online în valoare totală de peste 170 milioane de euro, rezultate din peste 360 milioane de click-uri.

Pe Dorin îl puteți contacta pe email la [email protected].

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Pozitii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related