[Cu brandurile la drum lung] MullenLowe si ZIZIN au spus NU imaginilor cu izvoare de munte si apa cristalina

[Cu brandurile la drum lung] MullenLowe si ZIZIN au spus NU imaginilor cu izvoare de munte si apa cristalina

In urma cu 3 ani, ZIZIN organiza un pitch pentru a decide numele agentiei care-i va prelua fraiele; nu avea prea multa experienta in comunicare. MullenLowe a castigat pitch-ul si de atunci au ramas impreuna. Cu campanii bune, cu mici nepotriviri de-a lungul vremii, ambele tabere au stiut sa "dea cu pace" si sa lucreze mai departe.

Informatiile noastre vin de la cei care au lucrat pe cont de la inceput: Andrei Munteanu (Group Creative Director) si Victor Oprisan (Group Creative Director). Lor li se adauga si domnul Raul Gheba (Copywriter), destul de nou in publicitate, dar care a salvat deja numeroase vieti din numeroase agentii. Putini creativi se pot lauda cu asa ceva.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


MullenLowe

De 29 de ani in Romania, MullenLowe este o agentie de creatie, marketing si brand strategy, care isi propune sa isi pastreze mentalitatea de creativitate antreprenoriala si spiritul dinamic. Agentia se pozitioneaza... vezi detalii »

Companii

Sectiune



Branded


Related