Tea Tomescu

La 3 ani mi-am scris numele invers, adica AET. La 5 ani m-am apucat de benzi desenate. La 7 ani am scris propozitii cu Onu (da, e un prenume, culmea!). La 14 ani am dat graffiti-uri in Tineretului. La 16 ani am scris poezii de dragoste. La 18 ani m-am reapucat de benzi desenate, pe prima mea tableta grafica. Am imbratisat calculatorul si am zis ca nu vreau sa-i mai dau drumul vreodata. Am instalat si dezinstalat de cateva ori World of Warcraft, apoi m-am lasat de jocuri.

Apoi am intrat la Publicitate la FCRP. Trei ani mai tarziu am intrat la Master la Productie Multimedia si Audio-Video la Facultatea de Jurnalism pentru ca imi plac provocarile si mi-e frica de timpul liber. Pe timpul facultatii am citit o groaza...de statusuri pe Facebook si am invatat...cum sa trimit oamenii visatori pe plaja in Honolulu, langa un palmier.

Niciodata n-am inteles de ce unii oameni nu sunt mai open-minded. Mie-mi place sa visez pe acoperisul casei, sa miorlai impreuna cu pisica de la birou, sa cant cu vocea lui Louis Armstrong si ca sport preferat aleg rasul.

Nu-i asa ca mori de nerabdare sa ai o discutie serioasa cu mine?