AdJob - Joburi in publicitate, comunicare si marketing

Consultant PR @ Links Associates

Links Associates, afiliat al celei mai mari companii de PR din lume, Edelman, este în căutarea unui Consultant în PR cu o experiență de minim 4 ani într-o agenție. Ești un bun comunicator și știi... vezi detalii »

Account Manager @ Makeover Buro

Cautam un Account cu minim 2-3 ani experienta in Publicitate/PR. In calitate de Account Manager  vei fi in controlul unei zone de business pe care o poti construi si extinde in acord cu tintele tale si cu... vezi detalii »

Digital Associate @ GOLIN

GOLIN cauta Digital Associate   Cautam pentru echipa noastra digitala din GOLIN inca un om pasionat de social media care: Are 2-3 ani de experienta cu campanii de social media; A lucrat cu online... vezi detalii »

Consultant PR @ SmartPoint

Avem un loc nou in echipa pentru un consultant PR, care pune pasiune in ceea ce face si in relatiile pe care le cultiva. Pe langa munca de zi cu zi, va avea ocazia sa dezvolte campanii integrate de comunicare pentru... vezi detalii »

Account Coordinator @ Oxygen

We are looking for a highly motivated professional for the position of Account Coordinator in our Corporate Communications Team. If you have press office, corporate and media relations skills and speak English... vezi detalii »

GOLIN cauta Jr. Creative Spark

Suntem una dintre cele mai premiate agentii de PR din Romania si din lume si prima agentie romaneasca de PR cu echipa dedicata de creatie. Nu credem in limitari & autolimitari, in briefuri... vezi detalii »

GOLIN cauta Media Associate

Echipa noastra de Consumer Communication se mareste cu inca o minte ambitioasa si pasionata de PR. Cautam un team thinker atent la detalii, cu minimum 2 ani experienta in comunicare (agentie de PR/ presa), care sa... vezi detalii »

GOLIN cauta Jr. Media Associate

Suntem in cautarea unei minti pasionate de comunicare pentru agentia de PR #1 din Romania. Daca esti curajos, nu crezi in „nu se poate" si iti place sa scrii in romana si engleza, continua sa citesti :) Ne-am... vezi detalii »

PR Executive @ Republika

Republika este o agenție independentă cu 10 ani de experiență pe piața din România și pe piețe internaționale. Activitatea agenției acoperă o gamă largă de servicii și medii de comunicare și include gestionarea... vezi detalii »