AdJob - Joburi in publicitate, comunicare si marketing

PR Coordinator @ VIVRE DECO

We are looking for a PR Coordinator to join our team in Bucharest. This person will coordinate the Vivre PR activities in all 9 markets, across all channels.   Responsibilities: Managing the company’s... vezi detalii »

PR Specialist @ Pure Media Solutions

Cautam un quick thinker pe pozitia de PR Specialist, cu experienta de 1-2 ani in zona de Marcom. Ai mai lucrat in agentie … sau la client? Stai bine cu time managementul? Come in, let`s meet!   Ce... vezi detalii »

pastel cauta PR Manager

Un om fain si pus pe treaba, cu organizare in sange, idei si pasiune. Ne-ar placea sa nu-ti lipseasca creativitatea, sa gasesti povestile interesante despre brand-uri si sa le poti face auzite, sa stii bine social... vezi detalii »

Account Manager @ McCann PR

La McCann PR căutăm o persoană energică, sociabilă, cu experiență relevanta in coordonarea de proiecte complexe intr-o agentie de Public Relations. Daca esti pasionat de tot ce inseamna domeniul publicitatii, ai... vezi detalii »

PR Specialist @ The Good Company

The Good Company este in cautarea unui PR Specialist. Ce inseamna good? Inseamna smart, pasionat de comunicare, cu 2-3 ani de experienta in agentie sau la client – nu facem discriminare :) 2-3 ani in care sa... vezi detalii »