AdJob - Joburi in publicitate, comunicare si marketing

PR & Events Executive @ Parenting ADS

Regie de digital entuziasta cauta PR & Events Executive. De la evenimente de parenting cu speakeri locali si internationali, la campanii integrate pe cele mai relevante site-uri si bloguri pentru parinti, social... vezi detalii »

Media Associate @ Golin

Echipa noastra de Brand Communication este in cautarea unui Media Associate ambitios, creativ si pasionat de PR. Cautam un team thinker & team player atent la detalii, cu minimum 2 ani experienta in comunicare... vezi detalii »

Account Manager @ 2activePR

Ești Account Manager? Ce bine! 2activePR are nevoie de unul. Nu mai asculta horoscopul. Noi îți spunem că astrele s-au aliniat. Ce avem/facem noi? Avem un loc liber în mansarda noastră, avem o grădină... vezi detalii »

PR Senior Executive @ Pi2 PR

Pi2 [pi:tu] este o agentie de PR & Digital Marketing castigatoare a numeroase premii internationale. Cu un portofoliu de clienti din retail, real-estate, beauty & healthcare, Pi2 ofera servicii de consultanta... vezi detalii »

GOLIN cauta Digital Associate

Cautam inca un om pasionat de social media pentru echipa noastra digitala din GOLIN, care: Si-a manifestat pasiunea gestionand cu succes campanii de social media in ultimii 2-3 ani. A lucrat cu online... vezi detalii »

Account Manager @ Total PR

Daca ai experienta de minim 3 ani in PR sau in jurnalism si vrei sa lucrezi intr-o agentie care iti va incuraja creativitatea, hai sa ne intalnim! Pe scurt, iata ce ne dorim de la tine:- Identificarea... vezi detalii »

Senior PR Executive @ GMP PR

Carismatic, experimentat și ușor de iubit de către client. Capabil să găsească soluții creative și să provoace orice status quo. Motivat să dezvolte branduri și parteneriate puternice cu clienții nostri. Dacă te... vezi detalii »