AdJob - Joburi in publicitate, comunicare si marketing

PR Manager @ Universum Events

Cautam Grammar Nazi priceput in ale PR-ului, pasionat de comunicare si tehnologie, care sa construiasca relatii pe termen lung cu presa pentru 2 dintre cele mai mari evenimente IT & Digital din Europa de Sud-Est:... vezi detalii »

Manager Marketing / PR @ Cronos Med

Candidatul ideal absolvent al invatamantului superior economic de specialitate; sa probeze o vechime de cel putin 3 ani in domeniu; sa posede cunostinte temeinice in ceea ce priveste sistemul organizatoric si de... vezi detalii »

PR Specialist @ SmartPoint

Avem un loc nou in echipa pentru un profesionist care pune pasiune in ceea ce face si in relatiile pe care le cultiva. Este confortabil atat in lumea media, cat si social media si va avea ocazia sa dezvolte campanii... vezi detalii »

Manager Marketing și Comunicare @ Knauf Gips

Infiintata in, compania Knauf Westdeutsche Gipswerke, este unul din principalii producatori de materiale de constructie atat din Europa cat si din intreaga lume. Dezvoltata ca o afacere de familie de catre fratii... vezi detalii »

PR Specialist @ Graffiti PR

4+ ani într-o agenție de PR, 1x diplomă în jurnalism și/sau comunicare, N proiecte complexe cu care poți să jonglezi în timp ce vânezi oportunități de content development – te... vezi detalii »

Marketing Manager @ DENT ESTET

DENT ESTET este, din anul 1999, lider de piata in domeniul serviciilor de medicina dentara din Romania. Grupul detine 10 clinici stomatologice multidisciplinare in Bucuresti, Timisoara si Sibiu, destinate tuturor... vezi detalii »