AdJob - Joburi in publicitate, comunicare si marketing

Advertising Manager @ Fares

Fares, companie românească cu 90 de ani de activitate, angajează responsabil comunicare de brand și gestionare campanii promoționale. Ne dorim o persoană căreia să îi placă să lucreze cu un brand... vezi detalii »

Senior Corporate Communications Specialist @ Oxygen

We are looking for a born communicator, who speaks business and macroeconomics fluently, and is proficient in media relations and content development.  If you are skilled in project management, corporate... vezi detalii »

McCann PR caută un Senior Account Executive

Căutăm o persoană creativă, energică, sociabilă, cu experiență de cel puțin 2 ani în PR. Daca ai experienta de lucru intr-o agentie de Public Relations, dacă îți plac provocările, campaniile... vezi detalii »

PR Account Executive @ McCann PR

La McCann PR cautam un nou coleg. Un PR Account Executive cu minim 1 an de experienta relevanta intr-o agentie de comunicare ( in zona de PR sau ATL). Dacă ai talent la scris, dacă îți plac provocările,... vezi detalii »

Account Manager @ Oxygen Cluj

Echipa Oxygen Cluj caută un super erou, actually un super Account Manager :) Dacă ai o doză consistentă de experiență în comunicare, organizare de evenimente și PR, dar și mai important, dacă ai mult entuziasm... vezi detalii »

Copywriter @ V+O Communication

V+O Communication își dorește un maestru al cuvintelor potrivite alaturi de ceilalti maestri din echipa! Copywriter, pe românește! Primim cu interes CV-ul tău și cateva cuvinte bine alese despre tine.... vezi detalii »