AdJob - Joburi in publicitate, comunicare si marketing

Account Manager @ Image PR

Căutăm un profesionist în comunicare, un om valoros cu experiență relevantă în agenții de comunicare sau relații publice, care să continue să își dorească să se dezvolte profesional într-un... vezi detalii »

PR Manager @ GMP PR

Căutăm PR Manager cu experiență în comunicarea corporate, media relations și comunicare de criză. Ne place dacă ești un profesionist pasionat, hands-on, ai 4-5 ani de experiență relevantă (în agenție sau... vezi detalii »

Marketing Specialist @ Flanco

Responsibilities Develop, implement and track marketing programs such as local store marketing and store openings actions; Collaborate with other internal teams (e.g. product, sales, DTP creation) to develop and... vezi detalii »

PR Specialist @ Oxygen Cluj

Echipa Oxygen Cluj caută un PR Specialist cu o pasiune pentru comunicare, cu ochii mereu în social media și pe ce fac influencerii și cu ceva experiență pe managementul de proiecte și content creation. Ne-ar... vezi detalii »

Account Manager @ McCann PR

Cautam un PR Account Manager cu experienta relevanta intr-o agentie de Public Relations si know-how in zona de corporate, brand & crisis communication. vezi detalii »