AdJob - Joburi in publicitate, comunicare si marketing

PR Specialist @ Oxygen

We are searching for a new colleague, a passionate project manager with good press office and events management skills, sharp reactions and solution-oriented character. If you are in love with the communication... vezi detalii »

Account Executive @ McCann PR

Daca ai experienta intr-o agentie de PR si intelegi domeniul Tech, te-ai intalnit deja cu BTL-ul si ai experienta in media relationship si daca crezi ca alaturi de noi vei deveni si mai bun(a) decat esti, noi suntem... vezi detalii »

Specialist PR @ MedLife

MedLife isi mareste echipa de Comunicare si Relatii Publice Cautam un coleg entuziast, harnic, cu experienta de aproximativ 2 ani, organizat si atent la detalii, cu spirit de echipa si know how in zona de BTL... vezi detalii »

Senior Media Associate @ GOLIN

We Go All In pentru ca noi credem ca oamenii trebuie sa fie elementul central al actului de comunicare. We Go All In pentru ca noi credem ca diversitatea este ceea ce ne largeste orizonturile. We Go All In pentru... vezi detalii »

Corporate Media Associate @ GOLIN

Suntem in cautarea unei minti curajoase care sa ne completeze echipa de comunicare corporate. Daca tu esti aceea, te anuntam ca vei lucra pe unele dintre cele mai provocatoare conturi, impreuna cu unii dintre cei... vezi detalii »

Marketing Specialist @ HERTZ Romania

Hertz - Marketing & Communication HERTZ Romania, International Franchisee of Hertz Rent A Car and Global Leader in Rent A Car, is looking for a Marketing & Communication Executive who will play a key... vezi detalii »

Senior PR @ Zaga Brand

Ne întregim familia de la birou cu un Señor PR, cu experiență în elaborarea de strategii de comunicare.   Ne potrivim dacă: Ai minimum 3 ani experiență pe aceeași poziție (preferabil... vezi detalii »

pastel cauta PR Manager

Un om fain si pus pe treaba, cu organizare in sange, idei si pasiune. Ne-ar placea sa nu-ti lipseasca creativitatea, sa gasesti povestile interesante despre brand-uri si sa le poti face auzite, sa stii bine social... vezi detalii »

Senior Account Executive @ McCann PR

Căutăm o persoană creativă, energică, sociabilă, cu experiență de cel puțin 2 ani în PR. Daca ai experienta de lucru intr-o agentie de Public Relations, dacă îți plac provocările, campaniile... vezi detalii »

Communication Specialist @ IBM

Job Description The Communications Specialist works as an integrated part of the Europe Communications team, follows the stated objectives and plans, and delivers on the IBM Europe communications strategy. The... vezi detalii »

GOLIN cauta Senior Media Associate

We Go All In pentru ca noi credem ca oamenii trebuie sa fie elementul central al actului de comunicare. We Go All In pentru ca noi credem ca diversitatea este ceea ce ne largeste orizonturile. We Go All In pentru... vezi detalii »