Calendar

Evenimente in curs

Marketing Entrepreneurship Academy

Noul proiect Marketing Entrepreneurship Academy este o initiativa studenteasca care are ca scop abordarea marketingului digital dintr-o noua perspectiva. Prima editie a proiectului va avea loc in perioada... vezi detalii »

Evenimente viitoare

TEDxCluj 2019

La editia din 2019, organizatorii TEDxCluj isi propun sa creeze o atmosfera memorabila, conferinta desfasurandu-se intr-o locatie noua si moderna, cu o capacitate notabila, care situeaza Clujul la loc... vezi detalii »

Romanian Design Week 2019

Editia cu numarul sapte a Romanian Design Week va aduce in prim plan comunitatile creative ale orasului. Festivalul, care a devenit din ce in ce mai complex de la o editie la alta, sustine si amplifica si in... vezi detalii »

White Square

International marketing and advertising festival WHITE SQUARE is one of the largest creative festivals in communications industry of Eastern Europe and the main event in the sphere of marketing and advertising in... vezi detalii »

Akademics 2019 - Be more than a suit

Anul acesta, ASER da startul unei noi editii a proiectului Akademics care abordeaza o nevoie actualizata: soft skills. Acesta se va desfasura intre 2 si 15 aprilie, in Bucuresti, iar structura realizata... vezi detalii »

VISUAL PLAYGROUND

Festivalul de ilustratie si design grafic VISUAL PLAYGROUND revine cu cea de-a 6-a editie. In programul de anul acesta sunt incluse opt zile de workshop-uri intensive, o conferinta de doua zile, doua... vezi detalii »

BESTEM 2019

Anul acesta organizăm cea de-a 9-a ediție a hackathonului nostru numit "BESTEM", la care vor participa 150 de studenți ai universităților tehnice din București, pregătiți să își pună în aplicare cele mai... vezi detalii »

Maratonul Educatiei prin Joc si Arta

Pregatim super experimente la chimie distractiva, tehnici interesante la pictura, grafica si desen, cadre speciale si dezvaluiri la fotografie si ne bucuram de origami, teatru, bune... vezi detalii »

PR FORUM 2019

In acest an, specialisti in comunicare si relatii publice, influenceri si oameni de marketing participa la PR Forum pentru a afla care sunt elementele cheie intr-o comunicare eficienta, ce tendinte nu... vezi detalii »

NO.MAD Talks #9

La NO.MAD Talks episodul noua, ce va avea loc pe 25 Martie la Mater, i-am invitat alaturi de noi pe Radu Restivan, fondator 321sport, si Daniela Dinica, nutritionist ABC-ul nutritiei, sa ne raspunda la... vezi detalii »

Evenimente trecute

Carrer Fest 2019

Career Fest este un targ de joburi in cadrul caruia vorbitorii de limbi straine vor putea afla informatii, pune intrebari si clarifica diverse nelamuriri cu privire la ofertele de pe piata muncii direct de la... vezi detalii »