AdJob - Joburi in publicitate, comunicare si marketing

Account Manager @ Ideologiq

Căutăm un unicorn! Vrem să ne întregim echipa cu o ființă fantastică, rară, grațioasă, mereu în mișcare, cu devotament și simțul responsabilității intrinseci, obișnuită cu greul agenției, cu experiență de... vezi detalii »

Partner Event Manager @ MarcomHub

Esti om de concept de eveniment sau freelancer? Inclusiv firma de evenimente, stii tu genul acela de agentie de 1-2 persoane care stiu sa construiasca un concept de eveniment, apoi sa stie sa il puna intr-o forma... vezi detalii »

Account Manager @ DDB

Ne completam echipa de client service! Daca ai experienta de agentie ca Account Manager de minim 3 ani, esti determinat, cu drive si esti mega-pasionat de tot ce misca in publicitate, te asteptam in echipa noastra.... vezi detalii »

Junior PPC Specialist @ Vivre Deco

Are you passionate about Digital Marketing and eager to learn how to use and master Facebook Ads, Google Ads, Google Analytics, and the secrets of online advertising? We are looking for a Junior PPC Specialist... vezi detalii »

pastel caută PR Manager

Un om fain și pus pe treabă, cu organizarea în sânge, idei și pasiune. Ne-ar plăcea să nu-ți lipsească creativitatea, să găsești poveștile interesante despre brand-uri și să le poți face auzite prin... vezi detalii »

PR Manager @ Echipa de PR

Fa parte din Echipa! Recrutam un coechipier pentru pozitia de PR Manager. Experienta in Tech PR este optionala, dar aduce puncte in plus la calificari. Ce ne mai intereseaza? Sa ai storytelling skills, aplicate... vezi detalii »