AdJob - Joburi in publicitate, comunicare si marketing

Account Manager @ 3D Art Agency

Avem nevoie de un nou explorator cu mintea ageră, care să ne ajute să jonglăm cu task-urile din partea noastră de junglă! Iată ce ne dorim de la tine, viitorul nostru camarad Account Manager: Poate părea... vezi detalii »

Senior Account Manager @ WoPa

Ideea e că e panică pe pandemia asta. Șeful e pe panică, clientul e pe panică, creativul e pe panică. Înainte șeful și creativul erau doar isterici, acum isteria e la puterea COVID-19. În sfârșit,... vezi detalii »

Account Manager @ Ideologiq

Căutăm un unicorn! Vrem să ne întregim echipa cu o ființă fantastică, rară, grațioasă, mereu în mișcare, cu devotament și simțul responsabilității intrinseci, obișnuită cu greul agenției, cu experiență... vezi detalii »

Junior Account Executive @ McCann

We are looking for a Junior Account Executive with a can-do attitude for our Client Service department. You will support the day-to-day activities to creatively execute and produce client campaigns, serve as the... vezi detalii »

Copywriter @ REPUBLIKA

We are now looking for a creative copywriter to join our creative team. If you are a copywriter with more than 3 years of experience in Advertising and you want to work in a team passionate about developing creative... vezi detalii »

Campaign Manager @ BUZZStore

BUZZStore este prima agentie de micro si nano-influencer marketing din Romania si Bulgaria, activa de peste 7 ani pe piata, cu clienti de top din industrii precum FMCG, electrocasnice, servicii, pharma sau... vezi detalii »

PR Specialist @ Dodo Pizza

Dodo Pizza este o rețea internațională de pizzerii cu 661 de restaurante în 14 țări. În 2014 am deschis prima pizzerie internațională a brandului, la Brașov. De atunci am ajuns la 5 pizzerii în... vezi detalii »

Account Manager @ AMPRO

Căutăm Uplifting Account Manager. Adică: Minim 3 ani de experiență de agenție din industriile creative Organizat(ă) din fire și cu atenție la detalii Cu simțul răspunderii Pasionat(ă) de branding Cu... vezi detalii »

Community Manager @ MarcomHub

Cautam creator si iubitor de comunitati! O minte care poate mixa marketingul digital cu activari offline si invers. Daca esti cu adevarat specialist in online marketing inseamna ca nu este necesar sa insiram KPI,... vezi detalii »