BestAds 2009: etapa voturilor

Start: 2010-02-22
End: 2010-03-14

Cand: 22 februarie - 14 martie 2010
Unde: BestAds.ro

BestAds este singurul festival online de publicitate din Romania, ajuns la editia a sasea. Pasionatii de reclame, membri ai comunitatii IQads, sunt invitati sa voteze cele mai bune productii publicitare autohtone, realizate in 2009, pentru cele 5 categorii ale Festivalului: TV, coloana sonora, print, radio si campanie, pentru a completa shortlistul IQads.

20 de agentii de publicitate autohtone au creat cele 45 de lucrari shortlistate la BestAds. Agentia care are cele mai multe nominalizari este McCann-Erickson (9 nominalizari), fiind succedata pe locurile 2 si 3 de Propaganda (5 nominalizari) si Publicis (4 nominalizari). Mai sunt shortlistate si lucrari apartinand agentiilor: Graffiti BBDO, Headvertising, Next Advertising, Ogilvy - cu cate 3 nominalizari; Scala JWT, CAP si Next - cu cate 2 nominalizari; respectiv 23 Commununications, AdVenture, Arsenoaiei & Matasel, DraftFCB, GMP, Grey, Odyssey, Papaya Advertising, Rusu+Bortun Brand Growers™, Saatchi & Saatchi, Tempo Advertising - cu cate o nominalizare.

Pana pe 14 martie 2010, voteaza asadar reclamele romanesti care ti-au placut anul trecut. Arata-le publicitarilor ce conteaza cu adevarat si alege cea mai buna reclama la cele 5 categorii BestAds. Hai la vot!

Vezi si: rezultatele tuturor celor 6 editii BestAds

Branded