Publicis Events, organizatorul Galei Premiilor TVmania de doisprezece ani consecutivi

Publicis Events, organizatorul Galei Premiilor TVmania de doisprezece ani consecutivi

Editia de anul acesta a Galei Premiilor TVmania a avut loc pe trei decembrie, in sala "Toma Caragiu" a Teatrului Bulandra si a marcat, printr-un spectacol special, aniversarea a cincisprezece ani de existenta a revistei, informeaza un comunicat din partea Publicis Events, agentia ce se ocupa de organizarea galei de doisprezece ani consecutivi.

Gala a avut peste 350 de invitati care au putut urmari spectacolul al carui protagonisti au fost Marius Florea Vizante si Irina Teodorescu, regizat de Gelu Colceag, cu un scenariu semnat de Dan Teodorescu. Spectacolul umoristic a adus in atentia publicului diferentele si asemanarile dintre "epoca de aur", apusa in aparenta, si zilele noastre. Alaturi de Marius Florea Vizante si Irina Teodorescu, au mai participat actritele Bianca Ana Popescu, Sinziana Tarta si Ioana Marcoiu. Scenografia a fost realizata de Alice Mihai si Vlad Gabrielescu.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related