brazuca, mingea oficiala a Cupei Mondiale FIFA Brazilia 2014, lansata de adidas

brazuca, mingea oficiala a Cupei Mondiale FIFA Brazilia 2014, lansata de adidas

adidas a lansat astazi brazuca, mingea oficiala a Cupei Mondiale FIFA Brazilia 2014, informeaza un comunicat emis de Bortun-Olteanu. Designul adidas brazuca se inspira din culorile, pasiunea si trecutul Braziliei.

Lansarea mingii e promovata in cadrul campaniei "All In or Nothing", desfasurata sub umbrela sloganului "Love Me or Lose Me". De asemenea, adidas a creat si un cont de Twitter pentru noua minge, @brazuca, unde fanii vor putea urmari cum decurge Cupa Mondiala FIFA 2014 prin ochii noii mingi, pe masura ce va calatori prin lume.

"brazuca" este un termen local care inseamna "brazilian" si descrie stilul plin de viata al acestora. Un milion de fani din Brazilia au votat ca “brazuca” sa fie numele noii mingi pentru campionatul din 2014. Culorile si designul s-au inspirat din traditionalele bratari cu dorinte pe care le poarta brazilienii (fita do Senhor do Bonfim da Bahia).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related