Ursus Breweries a numit un nou Vice-Presedinte de Marketing si un nou Marketing Manager pentru Europa

Grant McKenzie este noul Vice-Presedinte de Marketing al URSUS Breweries

URSUS Breweries anunta numirea lui Grant McKenzie in functia de Vice-Presedinte de Marketing pentru Romania. Grant McKenzie este un profesionist cu o experienta de peste 12 ani in marketing, construita de-a lungul carierei sale in SABMiller si Mars Inc.

Inainte de a se alatura companiei URSUS Breweries, Grant a ocupat pozitia de Director de Marketing si Trade Marketing pentru Compania Cervecera de Canarias (SABMiller Canarias), unde a coordonat activitatile de marketing si comert pentru unitatile locale ale SABMiller. Grant s-a alaturat companiei SABMiller in 2005, la Budapesta, in functia de Marketing Manager pentru Europa, fiind responsabil de eficacitatea departamentului de marketing si dezvoltarea achizitiilor in regiune. In aceasta functie a lucrat si pentru dezvoltarea echipei regionale de brand pe marci europene importante (KOZEL), a sprijinit pietele locale prin planificare strategica si a portofoliului de marci internationale si le-a oferit suport specializat in proiectele legate de marcile strategice importante.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Festivaluri

Sectiune



Branded


Related