[Din presa in PR] Patricia Terzea: Mergeam pe premisa ca orice persoana suficient de sociabila si creativa poate sa faca PR

[Din presa in PR] Patricia Terzea: Mergeam pe premisa ca orice persoana suficient de sociabila si creativa poate sa faca PR

Reality check-ul a venit din prima saptamana in Relatii Publice, pentru Patricia Terzea (PR Account Executive, Centrade PR). O data si cu "o noua ordine". Ne-a spus cum s-a imprietenit cu agenda si listele nesfarsite de to do-uri si ce face cand ii este dor sa scrie.

Cu toate ca am avut interactiuni si cu partea de radio si TV, singura "relatie serioasa" a fost cu presa online. Timp de un an de zile am scris pentru Informmedia, mai exact pentru stilfeminin.ro. Asta se intampla in 2012. Inca de pe-atunci am inceput sa organizez pentru placerea mea o serie de evenimente in Oradea, insa, oficial, lucrez in PR din mai 2014, la Centrade PR (ex Saatchi & Saatchi PR) pe pozitia de Account Executive.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Cheil Centrade

Centrade | Cheil este una dintre cele mai mari companii de comunicare din Romania si HUB regional Sud Estul Europei (10 piete). Ca agentie integrata, Centrade | Cheil are capabilitati de coordonare la nivel de... vezi detalii »

Dosare editoriale

Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related