Saatchi&Saatchi Romania - 10 nominalizari pe shortlist-ul festivalului Eurobest

Agentia Saatchi&Saatchi Romania se afla pe lista scurta a festivalului de publicitate Eurobest, cu zece lucrari nominalizate in categoriile Print si Outdoor.

Festivalul se va desfasura in Stockholm in perioada 1 - 3 decembrie, iar anuntarea castigatorilor va fi facuta in ultima zi a evenimentului. Lucrarile aflate pe lista scurta a festivalului Eurobest sunt cele care au fost premiate si la Golden Drum. Astfel, in categoria Print sunt nominalizate patru lucrari pentru campania Ariel "Unsewed Stains" si trei lucrari pentru campania Head&Shoulders, "Since 1961", care are acelasi numar de nominalizari si in categoria Outdoor.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Cheil Centrade

Centrade | Cheil este una dintre cele mai mari companii de comunicare din Romania si HUB regional Sud Estul Europei (10 piete). Ca agentie integrata, Centrade | Cheil are capabilitati de coordonare la nivel de... vezi detalii »

Campanii

Festivaluri

Sectiune


Comentarii

Razvan Capanescu
acum 15 ani
Fratilor, vad ca nu se sesizeaza nici un jurnalist, asa ca deh, ma simt obligat - vocea poporului :). Cum frate cu doua campanii (2, doi, two, zwei, deux, due) sa spui ca ai zece lucrari shortlistate ???? atat ai avut, doua idei.... adica sa numeri si scamele si, mai mult, sa le numeri de doua ori... Doua la primarie, una la prefectura, doua la primarie e deja copilarie... adica ai doua campanii (le inscrii si la print si la outdoor) si le numeri de doua ori ca sa ai titlu in presa... ce ridicol.... fratilor, e ok, stim campaniile, (P&G vrea sa iasa advertiserul anului la Cannes, d'aia le faceti, nu ca ati fi voi viteji)... si apropos, in afara de asta nu am vazut altceva facut de Saatchi.... doar atat a putut tot anul si da prin trompeta.... eh si acum mi se pare maxim ca scapa cu un headline ca asta.... hai sa numaram zece cand maxim, maximorum, daca Dumnezeu e membru in board-ul Saatchi veti putea lua - again - max 3 premii (si asta ptr ca o campanie e inscrisa de doua ori, respectiv si la OOH).... deci cat de disperati sa fiti ???
Mirabela Manea
acum 15 ani
sunt 10. Lucrarile sunt, intr-adevar, 7. Am vorbit cu agentia si modificat, multumim!


Branded


Related