[CV de agentie] Victor Pantea, The Mansion Advertising: Suntem o agentie medie, dar cu ambitii mari

[CV de agentie] Victor Pantea, The Mansion Advertising: Suntem o agentie medie, dar cu ambitii mari

The Mansion Advertising a inceput in 2008, ca o agentie de BTL, iar in prezent este “o agentie full service and proud of it”, dupa cum spune Victor Pantea, Managing Partner. Victor este optimist, in ciuda crizei care a afectat piata de publicitate in ultimii ani si observa deja semnale bune si bugete de marketing care au iesit din zona de avarie.

 

Suntem o agentie medie, dar cu ambitii mari. Functionam dupa principiul "Go big or go home". Ne permitem sa avem curaj sa propunem idei indraznete, dar in acelasi timp suntem si flexibili si adaptabili.

Am inceput in 2008, cu entuziasm, noroc si un pull de clienti, nu pentru a schimba sau a revolutiona publicitatea romaneasca, ci pentru a  contribui la calitatea ei si pentru a o sustine cu idei smart. Fara sa cad in zona idealismului, noi credem ca spiritele fresh, open minded si cu un background cultural solid, fie ca sunt creativi, accounti sau programatori reusesc sa pasteze armonia intr-o agentie si nivelul de happiness la client.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Dosare editoriale

Subiecte

Sectiune



Branded


Related