Articole care fac referire la The Mansion Advertising

The Mansion Advertising

Povestea noastra, pe scurt:

In 2008, impreuna cu o mica echipa de profesionisti, cu multi ani de experienta in marketing si publicitate, acumulati in cadrul unor companii si agentii multinationale, am pus prima caramida a unei noi agentii de publicitate.
Si de atunci, tot construim pentru clientii nostri. Cu pasiune, munca, inspiratie, originalitate si rabdare, fiindca imaginea noastra se reflecta in succesul lor.
Speram sa descoperiti in noi un partener de incredere si chiar un prieten. Pentru ca toti clientii nostri sunt ”de-ai casei”.

Ce oferim in plus:

Putin mai mult: Servicii de calitate inalta. Ca in multinationale. Dar cu mai multa implicare;
Ne miscam mai repede: Flexibilitate si viteza de actiune mai mare. Pentru ca lipsesc birocratia si politicile interne;
We take it personally: Acordam atentie clientilor nostri si petrecem timp cu fiecare in parte.
Less is more: Solutii eficiente din punct de vedere al costurilor, fiindca suntem o agentie administrata de proprietari.  

Cum si pentru cine:

Proiectele le ridicam meticulos, din temelie. Am inceput cu BTL. Apoi, contand pe know-how si entuziasm, ne-am propus sa cladim servicii integrate, care sa raspunda nevoilor clientilor nostri. 

Printre cei pentru care am construit campanii BTL, ATL, online sau PR se numara Anchor Grup – Bucuresti Mall si Plaza Romania, Vitantis Shopping Center, Kia Romauto, Hollywood Multiplex, Metro, Henkel, Ursus, ParkLake Shopping Center, Douglas, Kandia, Zuzu. 

mai mult »

AdSubmission
Trimite-ne noile creatii The Mansion Advertising