Mugur Patrascu lanseaza Screen Native: Se intampla o mare curatenie in jur, la mai multe nivele, si asta este o premisa foarte buna pentru foarte multe lucruri bune pe viitor

Mugur Patrascu lanseaza Screen Native: Se intampla o mare curatenie in jur, la mai multe nivele, si asta este o premisa foarte buna pentru foarte multe lucruri bune pe viitor

La 10 ani dupa a fondat iLeo, Mugur Patrascu se retrage din Leo Burnett Group si lanseaza Screen Native, o agentie full service, digital at the core. “Am inceput cu doi oameni si un catel si am ajuns la 30 de oameni in 2014, am livrat peste 300 de campanii”, isi aminteste Mugur, despre inceputurile iLeo. Ce e diferit acum, la lansarea Screen Native? “Este o alta etapa. Este ca si cum am terminat stagiatura si acum trec la profesionism sau ca si cum imi inchei relatia cu prima masina si acum stiu exact ce masina vreau si mi se potriveste”.

Mugur are 16 ani de cariera in comunicare, dintre care 13 dedicati digitalului. El povesteste mai jos care sunt temerile de inceput, ce sanse au agentiile noi pe piata, cum si-a adunat echipa, ce aduce nou Screen Native si nu uita sa faca un rezumat sentimental pentru iLeo.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Screen Native

Nu mai exista medii, exista doar ecrane si povestea continua care le leaga.Ecranele ne deschid lumea si ne conditioneaza accesul.Cine intelege si poate sa vada viata oamenilor in legatura si in trecerea fireasca de... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Dosare editoriale

Subiecte

Sectiune



Branded


Related