[Dupa 10 ani] Mugur Patrascu: Intre 2007 si 2011, in digital a fost cam ca in sezonul I din Narcos. Puteai sa faci cam orice

[Dupa 10 ani] Mugur Patrascu: Intre 2007 si 2011, in digital a fost cam ca in sezonul I din Narcos. Puteai sa faci cam orice

Acum, oamenii de stiinta au spus-o de mai multe ori: nu te prea poti increde in amintiri, memoria nu e mereu o inregistrare exacta a realitatii. Dar tocmai de asta ne si place atat de mult seria Dupa 10 ani. Pentru ca din multe perspective diferite, reiese un tablou adevarat. De exemplu, acum 10 ani in digital, era cea mai buna conjunctura in care te poti afla, ca om muncitor, pe Pamant, isi aminteste Mugur Patrascu (dovada si poza cu el, de acum 10 ani), o nebunie si un entuziasm care nu o sa se mai repete prea curand. Tot atunci Mugur incepea sa se prinda ce inseamna antreprenoriatul intr-un moment de furntuna perfecta.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Screen Native

Nu mai exista medii, exista doar ecrane si povestea continua care le leaga.Ecranele ne deschid lumea si ne conditioneaza accesul.Cine intelege si poate sa vada viata oamenilor in legatura si in trecerea fireasca de... vezi detalii »

Dosare editoriale

Companii

Branduri

Sectiune



Branded


Related