Patru creativi romani in juriul ADCE AWARDS 2016

Patru creativi romani in juriul ADCE AWARDS 2016

Adrian Botan (Global Executive Creative Director McCann Bucharest), Catalin Rusu (Chief Creative Partner & CEO Rusu+Bortun), Dan Frȋnculescu (Creative Director Publicis Romania) si Valentin Suciu (Chief Creative Partner & Copywriter la Jazz), fac parte din juriul celei de-a 25-a editii ADCE Awards. Festivalul va avea loc ȋn perioada 13-15 octombrie ȋn Barcelona.

ADCE Awards (The Best of European Design and Advertising) este singura competitie internationala ce reuneste lucrarile premiate in cadrul competitiilor locale, organizate de cluburile membre ADC Europe din 20 de tari.

Un juriu format din 50 dintre cei mai creativi oameni din agentii de advertising din Europa vor selecta cele mai bune lucrari deja premiate pe plan local. Categoriile festivalului sunt: Film & Radio, Print & Outdoor, Interactive & Mobile, Design & Craft, Promotions & New Media si Integration & Innovation.

Adrian Botan va fi presedintele juriului la categoria Integration & Innovation, Catalin Rusu va juriza in cadrul categoriei Print & Outdoor, Dan Frȋnculescu in cea de Integration & Innovation, iar Valentin Suciu in cea de Film & Radio.

 

"Ma bucura si ma onoreaza sa fiu in juriul ADC Europe. Le multumesc colegilor din ADC pentru sustinere. Dupa opt ani de antreprenoriat, te uiti altfel la festivaluri, cam cum te raportezi la petreceri dupa ce-ai devenit tata. Nu mai sunt prioritatea ta zero, dar asta nu inseamna ca nu te bucuri din plin cand iti ies in cale. Mai ales daca se intampla la Barcelona", declara Catalin Rusu (Rusu+Bortun).

 

"Astept cu nerabdare sa fac parte din juriul ADCE din diferite motive: pentru a vedea cele mai bune lucruri pe care acest continent le are de oferit, sa cunosc tot feluri de oameni si pentru a cutreiera orasul meu preferat din Europa dupa ce datoria de juriu se termina", marturiseste Dan Frȋnculescu.

 

"Sunt mai multi oameni ȋn juriu care vin din agentii care au spus povesti de advertising frumoase de-a-lungul timpului si cred ca dialogurile vor fi interesante. Dar principalul motiv pentru care am vrut sa intru ȋntr-un juriu international este ca sa ȋmi dau seama mai clar care este nivelul creativitatii din Europa si ce anume face diferenta la nivelul asta. Si, ca o curiozitate de antreprenor care nu ȋsi permite sa sustina proiecte daca nu au ȋn spate un brief de la client sau o cauza reala, sa vad daca ȋmi pot da seama din postura de jurat cate lucrari au un impact real asupra oamenilor, si cate sunt facute special pentru festival", spune Valentin Suciu.

 

Ȋn urma parteneriatului cu ADC Romania, castigatorii de la Premiile FIBRA vor putea ȋnscrie gratuit ȋn competitie. Ȋnscrierile se termina pe 16 septembrie.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


ADC*RO

Art Directors Club Romania (ADC*RO) a fost infiintat in 2008 si reprezinta o asociatie non-profit, al carei obiectiv este acela de a promova si de a recunoaste excelenta in creativitate. Art Directors Club Romania... vezi detalii »

Rusu+Bortun

Rusu+Bortun este o agentie de strategie si manifestare creativa de brand. Conform Art Directors Club, Rusu+Bortun este printre cele mai creative agentii din Romania in 2022. Din 2008, Rusu+Bortun integreaza servicii... vezi detalii »

Branduri

Festivaluri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related