[Cu burta pe carte] Irina Becher (Leo Burnett): In industria aceasta, suntem privilegiati. Este o industrie a experimentului

[Cu burta pe carte] Irina Becher (Leo Burnett): In industria aceasta, suntem privilegiati. Este o industrie a experimentului

Cel mai recent lucru pe care l-a invatat Irina Becher, Creative & Business Development Director, P&G Unit Leo Burnett, a fost sa cante la pian. Cum a ajutat-o asta in publicitate? Pai spune chiar ea, mai sus. Este o industrie in care inveti din orice. Si, mai ales, inveti facand. 

E din ce in ce mai clar ca nu poti imbatrani in aceasta meserie. Nu ai voie

Irina nici nu incearca.  Mai ales cand oamenii din jur de ajuta sa descoperi. Cultura invatatului de inlocuita tot mai mult, spune ea, de cultura co-invatarii.

 

Am invatat ca singura constanta in domeniul nostru este schimbarea.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Dosare editoriale

Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related