Leo Burnett semneaza campania de promovare a proiectului "Muzeul Tuturor", dezvoltat de Grigore Antipa

Leo Burnett semneaza campania de promovare a proiectului "Muzeul Tuturor", dezvoltat de Grigore Antipa

Leo Burnett a creat campania de promovare a proiectului "Muzeul Tuturor", dezvoltat de Muzeul National de Istorie Naturala "Grigore Antipa", informeaza un comunicat emis de agentie. Campania, care a debutat pe 1 octombrie cu un eveniment la care a fost reeditata deschiderea muzeului de acum 100 de ani, promoveaza initiativa Grigore Antipa de a facilita accesul persoanelor cu dizabilitati la patrimoniul cultural al muzeului.

In cadrul evenimentului, dezvoltat sub conceptul "Pentru unii, Muzeul Antipa se deschide acum pentru prima oara", Grigore Antipa a tinut un discurs de deschidere, iar regele Carol I si regina Elisabeta au laudat realizarile muzeului.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related