[UPDATE] Campania de promovare a Festivalului Ideo Ideis 2013 "e despre tine"

[UPDATE] Campania de promovare a Festivalului Ideo Ideis 2013 "e despre tine"

Festivalul National de Teatru Tanar Ideo Ideis a lansat campania de promovare a celei de-a opta editii, care va avea loc in perioada 8-16 august la Alexandria. Campania este realizata integral de echipa de organizare a festivalului, iar conceptul acesteia, "E despre tine", a fost inspirat de unul dintre participanti. Proiectul il are in prim plan pe Marcel Iures, presedintele onorific al festivalului, arata un comunicat emis de reprezentantii evenimentului.

Campania vorbeste despre experienta personala a fiecarei persoane care interactioneaza cel putin o data cu Ideo Ideis. “Unul dintre participantii nostri a spus la un moment dat ca revine constant la Ideo Ideis pentru ca simte ca acest festival e despre el si despre toti ceilalti oameni care aleg sa petreaca 10 zile din august in Alexandria. Mesajul lui ne-a inspirat si ne-a motivat sa facem, pentru prima data in istoria acestui festival, o campanie de comunicare inhouse, in care noi, echipa de organizare, sa vorbim despre noi, gasca Ideo Ideis. O gasca din care fac parte participantii, vizitatorii care vin in Alexandria special pentru atelierele de dezvoltare personala, alexandrenii care participa la spectacolele de teatru din cadrul festivalului, oamenii care ne sustin - fie ei sponsori sau parteneri media si multi, multi altii”, a declarat Andreea Bortun (Co-Presedinte, Ideo Ideis).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Campanii

Sectiune

Dictionar



Branded


Related