Un-hidden Romania împreună cu Amural prezintă co-producția realizată de Sandi și Oana

Un-hidden Romania împreună cu Amural prezintă co-producția realizată de Sandi și Oana

Programul de regenerare urbană prin artă stradală Un-hidden Romania, te invită la festivalul Amural, să descoperi co-producția realizată de Sandi și Oana în Brașov.

Ediția cu numărul 7 a festivalului Amural este dedicată poeziei subtile a orașului Brașov. Inspirate de tema “poezia orașului”, cele două artiste au lucrat în parale cu scopul de a realiza un mural și un fragment muzical, care vor putea fi descoperite în cadrul turului ghidat, programat pentru 28 Aug, ora 17:00. Înscrie-te gratuit pe site.

Lucrarea finală realizată în co-producție de Sandi și Oana va continua traseul cultural al lucrărilor artistice stradale din Brașov, oferind locuitorilor și vizitatorilor un nou prilej de contemplare asupra peiajului pitoresc al orașului, articulat de culorile vibrante utilizate de Sandi pentru această pictură murală. Scanând codul QR inserat în desen privitorii vor putea experimenta lucrarea ascultând fragmentul muzical compus de Oana.

Alătură-te programului și experimentează muzica și arta vizuală care modelează spațiile publice.

Program realizat de: Save or Cancel
Distribuit de: feeder.ro
Parteneri: Muzeul Național de Artă Contemporană (București)Facultatea de Sociologie și Asistență Socială(București)Amural (Brașov)Colegiul Național de Artă Regina Maria (Constanța)Asociația Artipic (Iași)
Parteneri media: IglooZeppelinThe InstituteIQadsRevista Atelierul
Co-finanțat de AFCN

Programul nu reprezintă în mod necesar poziția Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul programului sau de modul în care rezultatele programului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitea beneficiarului finanțării.

 

Din 2009, Save or Cancel este un mediu de comunicare și propagare a artelor și culturii, promovând și facilitând rolul acestora în societatea contemporană. Programele multidisciplinare auto-inițiate de Save or Cancel au ca scop identificarea oportunităților sustenabile și adaptabile de (re)valorizare a existentului prin proiecte și programe culturale și editoriale.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oameni

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related