LAROCK Music Festival - Un eveniment muzical impresionant dedicat iubitorilor de libertate, natură şi de muzică rock

LAROCK Music Festival - Un eveniment muzical impresionant dedicat iubitorilor de libertate, natură şi de muzică rock

LAROCK Music Festival unul dintre cele mai ample evenimente muzicale de pe scena rock a României, va avea loc în perioada 8, 9 şi 10 septembrie 2023 pe Domeniul Cantacuzino din Floreşti, Prahova. Evenimentul îşi propune să aducă laolaltă un line- up electrizant de trupe şi artişti de top ai scenei rock, atrăgând mii de fani entuziaşti, dar şi persoane dornice să se bucure de 150 de hectare de spațiu verde înconjurat de copaci, zone de camping pentru corturi şi rulote, zone de relaxare, delicii culinare şi food trucks, ample facilități de parcare pentru maşini şi motociclete, precum şi spații pentru artizani. 

Echipa de organizatori este formată din profesionişti în servicii de sunet pentru artişti de top din România, servicii de organizare evenimente, marketing şi logistică, al căror scop comun este de a crea spațiul perfect pentru relaxare şi conectare a iubitorilor de muzică rock, dar şi de a construi o comunitate solidă.

“Ne dorim să oferim o experiență memorabilă participanților şi să stabilim un precedent pentru evenimentele viitoare, în care ne dorim să creştem împreună.”

Potrivit estimărilor specialiştilor din industrie care se ocupă de managementul artiştilor şi trupelor invitate, se aşteaptă ca numărul participanților să atingă între 10,000 şi 15,000 de persoane în total, pe parcursul celor trei zile de festival.

“Ne propunem să devenim curatori de audiență şi expunere pentru toți colaboratorii noştri.”

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related