Școli de vară relaxante, în iulie, la Fundația Calea Victoriei

Școli de vară relaxante, în iulie, la Fundația Calea Victoriei

În iulie, ți-am pregătit la Fundația Calea Victoriei școli de vară cu teme diverse, relaxante, interesante. Vorbim despre dezvoltare personală, fotografie, psihologie, gândire critică, artă, filosofie, scriere creativă, arhitectură, stil.

Te invităm la sediul nostru din Bulevardul Dacia 78 să îți descoperi și dezvolți pasiunile, dar și să socializezi la un pahar cu limonadă rece, în curtea Casei Cihoschi.

La începutul lunii, te așteptăm la școli de vară practice: vino la Introducere în caligrafie sau învață mai multe despre Fotografie. Dacă te interesează dezvoltarea personală, te așteptăm la o nouă serie Public speaking de succes cu lectorul Alin Comșa. Introducere în gândirea critică, cu domnul profesor Dumitru Borțun, începe din 10 iulie la Fundația Calea Victoriei, așa că ai mai multe ocazii să înveți lucruri noi.

Ești pasionat de psihologie sau filosofie? Avem școli de vară potrivite pentru tine: află mai multe despre Vindecarea copilului interior de la lectorul nostru Sorin Lucaci sau descoperă Cinci mari cărți ale filosofiei: anticii. Din 24 iulie, descoperă alături de Cristian Vechiu Neoplatonismul: Ultima școală filosofică a Antichității.

La Fundația Calea Victoriei, iulie este o lună plină de delicatese culturale. Avem întâlniri speciale cu lectorii noștri, școli de vară despre artă, pe care nu trebuie să le ratezi: Cosmin Ungureanu te așteaptă la atelierele Johannes Vermeer şi „Şcoala de la Delft” și Arta Renașterii italiene. În 24 iulie încep Trei lumi păgâne: cum au modelat lumea Grecii, Romanii și Etruscii, De la Art Nouveau la Art Deco. Artă, modă și societate, așa că ai mai multe ocazii să îți îmbogățești cunoștințele despre artă în această lună.

Mai mult, te invităm să îți dezvolți creativitatea: Școala de vară de Pictură botanică sau Introducere în Feng Shui Modern cu siguranță te vor face să îți explorezi latura creativă. Iar, dacă îți era dor de o nouă întâlnire cu Valentina Bălașa Ario, în iulie începe How to be a Lady: Exerciții de feminitate

Fundația Calea Victoriei este locul în care te poți dezvolta cu ajutorul artei și culturii printr-o diversitate mare de cursuri și evenimente culturale și interactive. De peste 15 ani inspirăm prin arte și cultură și susținem tinerii talentați.

Am reușit să ducem o muncă de pionierat în felul în care se organizează evenimentele culturale și, în timp, am devenit o academie în cadrul căreia peste 100 de cercetători, artiști și traineri s-au format ca lectori. Ne mândrim cu peste 70 000 de cursanţi care au participat la proiectele noastre și cu peste 6000 de tineri care au beneficiat de burse (participare gratuită la cursurile preferate).

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related