Memorial Hospital - cel mai mare spital privat din Romania

MedLife, unul dintre cele mai importante centre medicale private cu capital integral romanesc, inaugureaza lucrarile de constructie la primul spital privat de mare capacitate din Romania: Memorial Hospital.
Pe o suprafata de 10.000 metri patrati, avand o capacitate de 223 paturi si sase sali de operatii, Memorial Hospital este primul spital privat cu ambulatoriu propriu si laborator. In plus, noul spital aduce un nou concept in Romania: chirurgie plastica cu centru de recuperare si infrumusetare integrat.

Memorial Hospital va fi inaugurat in martie 2006 si va avea sediul in Bulevardul Grivita nr. 365, Sector 1 (in zona de nord a Capitalei). Aici se vor asigura servicii de spitalizare, ambulatoriu, chirurgie si maternitate intr-o cladire ultramoderna, cu servicii si utilari de 4 stele.
Noul spital va oferi asistenta medicala pacientilor care beneficiaza de asigurari medicale private. Reprezentantii MedLife au demarat deja discutii si negocieri cu cei mai puternici asiguratori de pe piata romaneasca pentru incheierea unor pachete de asigurari de sanatate avantajoase pentru populatie.
Memorial Hospital asigura servicii medicale pentru urmatoarele specialitati: chirurgie generala si chirurgie plastica, oftalmologie, dermatologie, ORL, ginecologie si servicii maternale, pediatrie si neonatologie, oncologie, medicina muncii. Spitalul va avea in componenta si un Centru de slabire si intretinere ultramodern.
Pacientii spitalului vor beneficia de ingrijire medicala din partea unui personal medical de cea mai inalta calificare - 37 medici (din care 31 specialisti) si 34 personal medical mediu si de aparatura medicala noua, de generatie 2005-2006.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Oameni

Sectiune

Dictionar



Branded


Related