Articole care fac referire la New in Town
[New in town] Iulian Crăciun: HoReCa a devenit mai strategică, mai precaută și mai dornică. Dornică să ofere și altceva decât cantitativ
[New In Town] Ioana Voloacă: Este un spațiu ce vorbește de la sine despre România creativă contemporană, care înglobează tradițiile noastre, la care am devenit atât de reticenți
[New In Town] Roberta Pătrășcan: Ca să rămâi pe piața “bucuriilor”, unde oamenii se simt bine și pot avea amintiri plăcute de-a lungul anilor, trebuie să fii din ce în ce mai bun
[New in Town] Isac Andrei: Putem educa și schimba obiceiuri vechi și nu chiar sănătoase. Este chiar de datoria noastră să arătăm oamenilor că se poate și altfel
[New in Town] Carmen Diaconu: Am vrut să se simtă ospitalitatea aceea neforțată a unei familii care te are ca invitat la masă. Nu ești intimidat nici de mâncare, nici de loc, nici de noi
[New in Town] Alexadra Gaisteanu-Melinte & Catalin Alionte: Nu suntem doar un local. Suntem un hub cultural, care îmbina locul de brunch, cafeaua de specialitate, mixologia, magazinul de viniluri si mai nou un micro cinema
[New in Town] Marian Porumb: Incercăm să spargem eticheta de “Bună, bine ati venit la noi, cu ce vă putem servi”. Asta face toată lumea
[New in Town] Andrei Dascălu: Cel mai important in 2022 este, credem noi, sa livrezi ceea ce promiti in social media


![[New in Town] Lorand Szarvadi: Daca scapam si de aceasta pandemie, in Bucuresti va urma o adevarata revolutie gastronomica](https://media.iqads.ro/2022/01/dsc05583-cover-410.jpg)











