NEW IN TOWN: glo™ X SDC Collection: gloerii susțin arta urbană Eco Grafitti style

NEW IN TOWN: glo™ X SDC Collection: gloerii susțin arta urbană Eco Grafitti style

Orașul respiră, dar mai ales inspiră, cu noua colecție capsulă de streetwear glo™ x Sweet Damage Crew (SDC). Muralele care au adus culoare pe zidurile din București sunt acum pe cele patru obiecte-statement din colecție ce continuă inițiativa Eco Graffiti și sunt un must-have pentru orice rebel responsabil care apreciază arta și e mereu în trend. Pornind de la ideea că stilul stă în detalii, cele patru obiecte - tricoul, borseta, tote bag-ul și dispozitivul glo - conțin o pată de culoare, design-ul lor fiind insiprat din grafica muralelor. Toate accesoriile, reunite într-o nouă colecție capsulă glo™ x SDC, sunt versatile și foarte cool, mai ales că arta urbană e mereu în tendințe. Un lucru e clar: colecția glo™ X Sweet Damage Crew scoate din anonimat orice ținută.

Picturile stradale ce au îmbrăcat zidurile gri ale Bucureștiului vor fi acum transpuse pe cele patru elemente ale colecției capsulă Eco Grafitti, oferind utilizatorilor șansa de a purta arta, la propriu. Colecția este ediție limitată și va fi disponibilă exclusiv pentru utilizatorii adulți de produse cu nicotină. În plus, poate fi câștigată în cadrul unui super concurs pe pagina glo_romania.

Proiectul Eco Grafitti // Rebels with a cause pornește de la tema FUN & PURPOSE, o inițiativă care susține artiștii din România în construcția de noi perspective într-un mod creativ și responsabil față de mediu. Specific în acest proiect, cunoscuții artiști stradali de la Sweet Damage Crew în parteneriat cu One Night Gallery au transformat 1000 de metri de ziduri din București în murale spectaculoase, realizate cu o vopsea specială care purifică aerul. Pentru realizarea acestor picturi stradale s-au utilizat exclusiv materiale eco: 25% vopsea care purifică aerul, 75% vopsea ecologică, mușchi verde și lămpi cu încărcare solară. Fun & fresh fact: fiecare pictură murală are capacitatea de purificare a circa 4 copaci maturi.

Elementul cheie care stă în spatele acestor picturi spectaculoase este conceptul #breakbinary. Acest element contribuie la crearea unei metafore perfecte prin îmbinarea unor idei diferite care, puse împreună, spun povestea din spatele fiecărei picturi murale.

Șase dintre aceste acte artistice din totalul de șapte au fost deja realizate, urmând ca ultimul să fie lansat în perioada imediat următoare. Le poți admira fizic în locurile în care au fost realizate sau pe pagina de Instagram @glo_romania si pe rebelswithacause.ro:

  1. E Viață pe Net - Calea Șerban Vodă 278
  2. Tânăr cu Experiență - strada Căuzași nr. 27
  3. Nimeni Celebru - Bulevardul Dacia, nr. 92
  4. Singur cu Tine - Calea Floreasca 28 -30
  5. Filtru Însuți - Ciprian Porumbescu nr.14
  6. FOMO să-mi fie dorin the making
  7. Love at first swipe - Valea Ialomitei, nr. 5 bl D 21, sc. A

Șase dintre murale fac parte din campania propriu-zisă, iar cel de-al șaptelea mural cu tema Love at first swipe a prins viață ca urmare a competiției Call for Artists, prin care glo™ împreună cu Sweet Damage Crew & One Night Gallery a oferit șansa artiștilor de pretutindeni de a-și vedea arta pe zidurile Capitalei. Mai mulți artiști din țară susțin demersul Eco Grafitti, printre care Inna, Cătălin Bordea, Macanache și Speak.

(18+) glo™ este un produs cu potențial de risc redus destinat consumatorilor adulți de produse din tutun sau nicotină.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Dosare editoriale

Campanii

Sectiune



Branded


Related