Sper ca stii sa schimbi scutece

Sper ca stii sa schimbi scutece

Hai sa-ti zic o chestie despre tine la varsta cand inca spuneai ''pupibicitate'' si urlai la maica-ta sa-ti stearga nasul - Erai insuportabil. Nu mancai. Nu voiai sa dormi la pranz. Stricai toate jucariile pe care ti le cumparau ai tai. Spargeai totul prin casa.

De cand laptele praf ti se lipea de cerul gurii si pana sa iesi cu tatal tau la o bere au fost multe scutece de schimbat, multe bocete pe care ai tai trebuia sa le suporte in fata dulciurilor din vitrina.

Hai sa-ti zic o chestie despre tine ca viitor tata - In loc sa scoti o bere din frigider, pui laptele la incalzit. In loc sa schimbi canalul de la TV, inveti sa schimbi scutece. Inveti sa atipesti, nu sa dormi. Inveti ca sotia iti confunda numele tau cu cel al copilului. Inveti cati kilometri sunt pana la medicul de familie. Daca nu ai vrut sa iti iei o pisica, atunci pune bani deoparte pentru facultatea copilului.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded