glo™ te trimite la OMR, cel mai mare festival de marketing digital din Europa

glo™ te trimite la OMR, cel mai mare festival de marketing digital din Europa

Festivalul OMR, cunoscut sub numele de Online Marketing Rockstars Festival, este unul dintre cele mai mari evenimente din Europa dedicat marketingului digital și tehnologiei, iar glo™ te trimite la Festivalul care dă tonul în lumea digitală.

Ediția din acest an are loc în perioada 7-8 Mai, în Hamburg, și aduce peste 800 de speakeri internaționali în fața profesioniștilor digitali. Cu alte cuvinte, lumea marketingului online și a tehnologiei se reunește pentru cel mai mare eveniment de marketing digital și tehnologie din Europa, iar tu poți să faci parte din cei peste 70.000 de participanți.

 

Informații de ultimă oră din lumea digitală si a tehnologiei

Șase scene pe care vor urca nume sonore din lumea digitală, workshopuri și evenimente dedicate, o zonă expozițională cu peste 1.000 de participanți, dar și tururi ghidate, networking, concerte și cursuri de master, toate acestea și multe alte informații valoroase te așteaptă la Festivalul OMR.

Și pentru că la OMR sunt prezentate toate informațiile de ultimă oră din lumea digitală si a tehnologiei, glo™ nu putea să lipsească. Corner dedicat universului glo™, masterclass-uri, dar și prezență în zona expozițională, glo™ se pregătește așa cum se cuvine pentru festivalul profesioniștilor digitali. Cu experiențe unice, precum cele generate de către tehnologia noului glo™ HYPER PRO, primul dispozitiv glo™ cu ecran smartled. Un ecran intuitiv care comunică utilizatorului într-un mod simplu și imediat toate funcționalitățile principale ale dispozitivului.

OMR aduce pe aceeși scenă nume mari din lumea digitală, peste 800 de speakeri vor urca pe scenă, în cele două zile inspiraționale de festival. Ce zici, te-am convins să participi? Dacă răspunsul este unul pozitiv, atunci tot ce ai de făcut este să accesezi pagina glo.ro, să te înscrii în concurs și să răspunzi la un chestionar (urmând ca echipa glo™ să aleagă câștigătorii în funcție de răspunsuri). Punem la bătaie 2 invitații single la eveniment! Și asta nu e tot. glo™ îți asigură și transportul & cazarea la eveniment. Deci… cu cine ne vedem la festival?

(18+) glo™ este un dispozitiv electronic ce se utilizează împreună cu consumabilele compatibile ce conțin nicotină, o substanță ce creează dependență. Este destinat consumatorilor peste 18 ani. Acest produs nu este lipsit de riscuri.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Festivaluri

Sectiune



Branded


Related