Cristina Butunoi este noul PR Director al GMP Group

In calitate de PR Director al GMP Group, Cristina Butunoi va gestiona atat comunicarea interna, cat si cea externa a grupului de agentii. Cooptarea Cristinei pentru aceasta pozitie face parte din strategia de integrare a agentiilor, arata un comunicat venit din partea grupului.    

Grupul a facut primii pasi spre integrare anul trecut, prin adoptarea in premiera pentru Romania a solutiei Ad-In-One, ERP (Enterprise Resource Planning) special creat pentru grupuri de comunicare.

 ”Cristina vine intr-un moment in care GMP Group se afla intr-o etapa a consolidarii sale pe piata comunicarii din Romania, in care este nevoie ca agentiile grupului sa actioneze si sa comunice integrat. Cand spui GMP Group, spui antreprenoriat si creativitate. Spui idei indraznete si parteneriat cu clientul. Pentru ca antreprenorii simt cel mai usor cum e sa fii in pielea clientului si actioneaza in parteneriat cu acesta. In plus, suntem independenti si mandri de asta. Cristina a inteles spiritul nostru si ne bucuram ca a acceptat aceasta provocare, deloc usoara. De altfel, cred ca e cel mai greu job din grup”, a spus Felix Tataru (presedinte, GMP Group).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol


GMP Advertising

GMP Advertising este cea mai premiată agenție independentă din România pentru eficiență și creativitate în festivaluri de comunicare. Este singura agenție românească deținătoare a două trofee de... vezi detalii »

Subiecte

SectiuneRelated