Zaga Brand comunică pentru ELBI Electric & Lighting, nominalizată de Bursa de Valori din Londra în Top 10 companii românești care pot inspira Europa

Zaga Brand comunică pentru ELBI Electric & Lighting, nominalizată de Bursa de Valori din Londra în Top 10 companii românești care pot inspira Europa

De la sfârșitul toamnei, Zaga Brand comunică electrizzzant pentru ELBI Electric & Lighting. Nominalizată în 2017 în raportul Bursei de Valori Londoneze drept una dintre cele zece companii românești care pot inspira Europa, ELBI a ales Zaga Brand ca partener de PR pentru comunicarea corporate și a brandurilor proprii: Novelite, Total Green, Erste Lighting, Solentis, Ittus și Inlet.

Compania românească ELBI Electric & Lighting, lider național în distribuția produselor electrice, își propune să încheie anul 2017 cu o cifră de afaceri de peste 50 de milioane de euro. ELBI deservește peste 10.000 de clienți B2B, din distribuția tradițională și retailul modern, alături de companii de instalații, de construcții, municipalități, firme de arhitectură și mici electricieni.

 

”Trăim vremuri dinamice, iar diversitatea portofoliului și prețurile competitive oferite clienților nu mai constituie sigurele atuuri. ELBI Electric & Lighting se concentrează acum pe dezvoltarea propriilor depozite logistice și are în permanență produse în stoc. Totodată, ne dorim să facem accesibile și cunoscute produsele cu tehnologii inovatoare unui segment cât mai mare de clienți. Produsele noastre se adresează atât consumatorilor B2B, cât și B2C, așa că ne-am dorit un partener de comunicare care să poată înțelege și transmite mesajul ELBI într-o manieră originală și potrivită”, a declarat Mugur Nicolae, Managerul de Marketing al ELBI Electric & Lighting.

 

Misiunea Zaga Brand este de a crea o comunicare reală între comunitate și brand-urile companiei, de a inspira oameni, a genera reacții și a crea campanii memorabile. Zaga se ocupă de dezvoltarea și implementarea strategiei de comunicare, media relations, social media, pentru ELBI Electric & Lighting.

 

”Credem într-o comunicare pozitivă și sinceră care aduce beneficii atât clientului, cât și comunității. Ceea ce ne inspiră la ELBI este profesionalismul cu care își dezvoltă propriile branduri, alături de dorința de a face accesibile produsele cu tehnologie inovatoare cât mai multor clienți”, a declarat Andreea Oprea, Communication Account Manager, Zaga Brand.

 

Fondată în 2005, agenția de comunicare creativă Zaga Brand și-a propus și a reușit să creeze un mediu de lucru productiv în care imposibilul este doar o provocare. Într-o atmosferă “crazy about our work”, agenția a generat rezultatele dorite de clienții săi B2B si B2C oferind servicii complete de PR, MARKETING, BTL si ATL.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Zaga Brand

Fondata in 2005, agentia de comunicare creativa Zaga Brand si-a propus si a reusit sa creeze un mediu de lucru productiv in care imposibilul este doar o provocare. Intr-o atmosfera “crazy about our work”,... vezi detalii »

Companii

Branduri

Pozitii

Sectiune



Branded


Related