IAA Global anunta echipa de conducere pentru perioada 2016-2018. Felix Tataru si-a inceput mandatul de Presedinte

IAA Global anunta echipa de conducere pentru perioada 2016-2018. Felix Tataru si-a inceput mandatul de Presedinte

IAA Global anunta noii membri ai echipei de conducere pentru perioada urmatorilor doi ani, arata un comunicat emis de organizatie. Dupa 3 ani in care a ocupat functia de Senior Vice President IAA Global, incepand cu luna iunie 2016, Felix Tataru (fondatorul grupului GMP) a devenit Presedinte IAA Global. Echipa de conducere a fost anuntata oficial dupa intalnirea anuala a Board-ului de Conducere, desfasurata la Cannes, pe perioada festivalului Cannes Lions.

Felix Tataru a fost ales Senior Vice President IAA Global in luna martie 2013, procedurile IAA presupunand ca acesta sa devina automat Presedintele organizatiei la nivel global dupa 3 ani de mandat.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Starcom MediaVest

Agentia Starcom MediaVest Group este parte din cea mai mare retea de media din lume, SMG Worldwide, si din grupul de comunicare Leo Burnett. Infiintata in 2000, Starcom este prima agentie de media din Romania... vezi detalii »

Festivaluri

SectiuneBranded


Related