V+O Communication isi extinde echipa de consultanti

V+O Communication isi extinde echipa de consultanti

V+O Communication anunta extinderea echipei de consultanti. Incepand din august, Ana-Maria Godja se alatura agentiei pe pozitia de PR Account Manager.

Ana-Maria este absolventa a Facultatii de Comunicare si Relatii Publice din cadrul Universitatii din Bucuresti si are masteratul in Consultanta si Expertiza Publicitara. Are o experienta de 15 ani in comunicare si relatii publice, coordonand de-a lungul timpului comunicarea strategica pentru mai multe companii multinationale din diverse industrii, precum: FMCG, constructii, sanatate sau energie. Este specializata in comunicare corporate, comunicare de brand, comunicare interna, media relations, comunicare de criza si CSR.

Am descoperit la Ana-Maria cateva dintre valorile organizatiei noastre – incredere, intuitie, curaj si responsabilitate. Suntem convinsi ca experienta sa, seriozitatea si maturitatea in gandirea strategica vor completa foarte bine calitatile echipei noastre si vor crea valoare adaugata pentru clientii nostri”, a declarat Lori Visa, General Manager V+O Group.

Ana-Maria a coordonat mai multe proiecte de responsabilitate sociala in domeniul nutritiei sanatoase, al protectiei mediului, proiecte de informare si educare in vederea reciclarii selective, programe de marketing comunitar, dar are si experienta in sectorul non-guvernamental, lucrand timp de 2 ani in cadrul departamentului de comunicare si marketing al Habitat for Humanity Romania.

Am ales V+O, pentru ca aici am oportunitatea de a imbina expertiza  in comunicare si relatii publice cu pasiunea mea pentru CSR. Cred cu tarie ca fiecare dintre noi, acolo unde este, trebuie sa ajute la schimbarea pe care ne-o dorim cu totii in societatea romaneasca. Sunt sigura ca impreuna cu colegii mei vom asigura clientilor servicii de consultanta strategica si creativa, spune Ana-Maria.

Despre Grupul V+O
V+O Communication, nucleul central al grupului, a fost infiintata in Romania in 2006 si s-a dezvoltat permanent, fiind astazi una dintre cele mai dinamice si strategice agentii de PR de pe piata locala. In 2011, V+O si-a extins aria de servicii in zona de digital / social media lansand Bakers Digital Communication, iar in 2012  a lansat divizia de BTL, Briefcase. 

Grupul V+O are un portofoliu variat de clienti, printre care se numara Bancpost, COSMOTE Romania, Germanos, Euroins Romania, Kanal D, Raffaello, Romtelecom, Studio Moderna, Tagor/Adora, Wizrom Group.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related