Marius Rosu [despre tinerii din agentii]: Dincolo de o generatie de parasutisti conturata in anii '90, nu cred ca publicitatea locala a dat vreo generatie

Cel mai tanar creativ de la GAV a fost gasit cu ajutorul IQads  - cu placere :) Marius Rosu (Creative Partner) nu crede, insa, in riftul dintre generatii. Cel putin cand vine vorba de publicitatea romaneasca.

Cel mai tanar sare in curand pe 25 de ani si l-am gasit dupa ce am tras cu artificii pe IQads Job. Multumim!

Sa nu se mai raporteze la trecut, sa inteleaga ca publicitatea s-a schimbat si ca e in continua schimbare. Ala micu' de respira greu a cazut la patul istoriei si in locul lui au venit avatarii cu respiratia proaspata.

Conteaza si asta. Nu stiu sa spun cat de mult, dar stiu ca cel mai mult conteaza facultatea pe care o faci pe bancile agentiei, unde ai in loc de profesori, colegi, si directori de marketing in loc de un director. Dar tot in baie se fumeaza.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol


GAV

GAV is a leading Romanian independent communications company. After more than a decade of setting industry standards, including the first successful local cultural marketing business model, we introduced GAV... vezi detalii »

Companii

Oameni

Subiecte

Sectiune

DictionarRelated