Lucian Georgescu: Cinepub s-a nascut din scirba fata de cinismul si lipsa de cinefilie a celor care vind film. E un fel de ONG, un proiect de CSR al GAV. Un kibutz cultural

Filmele romanesti, in general, nu prea au priza la romani.

Ce se intelege de aici? Ca publicul stie, vede si judeca filmul romanesc si ca, na domn'e, e greu de convins de firele narative pe care le impletim pe plaiuri autohtone; sau, poate, de cadrele in care ele ni se afiseaza ? Ori poate inseamna ca publicul, din lipsa sus-numitei prize, nu ajunge sa vada destule filme romanesti ca sa-si formeze o parere?

Mana sus cine pariaza pe al doilea scenariu. Asa ziceam si noi. Dar venim in fata voastra cu chipuri luminoase si vesti bune: distanta dintre filmul romanesc si publicul lui e pe cale de a deveni mica-mica. Doar cat un click. Eroii acestei povesti sunt oamenii de la GAV si platforma Cinepub (Facebook aici), realizata in parteneriat cu Google.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol


GAV

GAV is a leading Romanian independent communications company. After more than a decade of setting industry standards, including the first successful local cultural marketing business model, we introduced GAV... vezi detalii »

SectiuneRelated