Agentia de publicitate GAV sustine TIFF prin campania dedicata sectiunii "Umbre"

Agentia de publicitate GAV sustine TIFF (Festivalul International de Film Transilvania) prin campania dedicata sectiunii "Umbre", care include scurt metraje horror si thriller. Spoturile (I, II) au fost regizate de Marius Rosu, Director de Creatie GAV, imaginea este realizata de Liviu Marghidan, iar interpretarea rolului principal ii revine actorului Nicodim Ungureanu.

"Sunt alaturi de TIFF inca din primul an, cand am avut placerea sa fiu "nasul" copilului prietenului si colegului meu de facultate de film, Tudor Giurgiu - atunci am contribuit la identitatea corporativa a TIFF, care a ramas neschimbata pana astazi. De-a lungul timpului, GAV a semnat creatie pentru TIFF, precum si organizarea uneia dintre primele sectiuni-atelier independente, CINEPUB. TIFF este o veche dragoste a GAV, singurul atelier de marketing cultural romanesc, iar mini-campania noastra din 2010 este o buna marturie in acest sens", a declarat Lucian Georgescu, Managing Partner GAV.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related