Raluca Teodorescu (Oxygen PR): Cand chimia incepe sa dispara, apar si sincopele care duc inevitabil la incetarea colaborarii

Raluca Teodorescu (Oxygen PR): Cand chimia incepe sa dispara, apar si sincopele care duc inevitabil la incetarea colaborarii

Raluca Teodorescu (Managing Director, Oxygen PR) spune ca raportul dintre client si agentie are la baza chimia (sau lipsa ei), insa afirma ca nu poate fi vorba despre greseli sau vini care duc la incetarea colaborarii, ci de o erodare in timp a relatiei, bazata pe un cumul de factori.

Tot ce pot face cele doua tabere, ca si in cazul a doi oameni, este sa isi evalueze si reevalueze periodic relatia si sa fie atenti pe parcurs la eventualele schimbari ale partenerului. Pare simplu, dar sa o lasam pe Raluca sa ne spuna mai multe:

Daca as raspunde strict la intrebarea de mai sus, as pleca de la premise incorecte. De ce? Pentru ca nu este vorba despre “greseli” atunci cand inceteaza o colaborare intre agentie si client, ci probabil ca este un cumul de factori care, in timp, au dus la deznodamantul amintit.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oxygen

Oxygen este o agentie integrata de comunicare, cu sedii in Bucuresti si Cluj-Napoca. Cu peste 13 ani experienta pe piata, Oxygen a lucrat de-a lungul anilor cu branduri si companii locale si internationale, din... vezi detalii »

Companii

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related