Cristofor Iosub este noul Deputy Managing Director OgilvyOne si 141

Cristofor Iosub a fost promovat in functia de Deputy Managing Director al companiilor OgilvyOne si 141, parte din Ogilvy Group Romania. Iosub se alatura echipei manageriale Ogilvy Group dupa un an si jumatate in care a ocupat functia de Client Service Director al celor doua firme.
"Este o onoare pentru mine sa fiu responsabil de biroul din Romania care reprezinta aceste retele internationale, OgilvyOne si 141. Ne aflam acum intr-un punct esential din calea deschisa la inceputul lui 2005, cand am devenit parte a grupului Ogilvy, si avem de parcurs un drum mai important si mai promitator decat tot ce avem in spate. Sunt foarte optimist in ceea ce priveste viitorul celor doua firme in Romania", declara noul Deputy Managing Director.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Mindshare

Mindshare are a global, multi-award winning, media agency network of 9300 people across 86 countries united by the desire to create new media experiences. What we do Modern marketing requires more than just media... vezi detalii »

Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

SectiuneBranded


Related