Ionut Ciobanu si Oana Nedelea, despre MatchSpot: un app de "instant meet-and-greet", strict pentru folosinta in localurile din viata reala

Ionut Ciobanu si Oana Nedelea, despre MatchSpot: un app de "instant meet-and-greet", strict pentru folosinta in localurile din viata reala

Se tot vorbeste despre singuratatea omului modern si faptul ca tehnologia il baga intr-o bula virtuala de unde nu prea mai e nevoie sa iasa. Pai nu-i deloc bine. Hai, atunci, sa ne adaptam un pic perspectiva asta tehnologica. Asta s-au gandit si Ionut Ciobanu si Oana Nedelea cand au pus bazele unei aplicatii mobile care sa sustina crearea de experiente in viata reala, nu distantarea de ele.

MatchSpot nu e neaparat o aplicatie de dating, cat una de meet-and-greet. Nu-ti gaseste sufletul-pereche intr-un club, dar te ajuta, mai ales daca ai de-a face cu o carisma sporadica, sa faci contact cu persoana de la masa cealalta care ti-a facut cu ochiul (la figurat).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


FCB Bucharest

Cu o istorie si o experienta de peste 140 de ani in domeniul comunicarii, reteaua globala FCB include 150 de agentii in 90 de tari, avand peste 8.000 de angajati si este parte a Interpublic Group of Companies. In... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related